Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's funny to say they are small, it's funny to say they are big..." Druhá séria Ricka a Mortyho je v mnohých ohľadoch oveľa uletenejšia a bláznivejšia ako bola tá prvá, ale to hneď neznamená, že bola aj lepšia... Pri pozeraní sa mi často stávalo, že mi dané vtipy neprišli ani trochu zábavné aj napriek tomu, že boli práve za týmto účelom vytvorené. Ale nechcem len kritizovať, je tu aj niekoľko poriadne premakaných nápadov, ktoré ma miestami naozaj neskutočne udivovali. Mám na mysli napríklad príbeh so spomienkovými parazitmi alebo dobrodružstvo vo svete, ktorý sa schováva vo vnútri autobatérie, ale rozhodne pobavili aj medzigalaktická manželská poradňa, očisťovací zabijacký festival a záverečný nečakaný zvrat na svadbe jednoducho nemal chybu... K tomu prihoďme ešte výborný soundtrack (ktorý bol v tomto prípade ešte lepší ako v prvej sérii) a vo výsledku sa dostaví parádna sci-fi jazda, ktorá však niekoľkokrát poriadne zakopne, ale finálne dve epizódy ju vrátia naspäť na vrchol a posledná scéna perfektne navnadí na pozeranie ďalšej série (prvú časť tretej série som si aj hneď pozrel). Moje hodnotenie je rovnaké ako predtým, opäť dávam 9/10, pretože aj keď boli niektoré nápady oveľa lepšie ako v prvej sérii, tak si myslím, že v celku je druhá séria rovnako dobrá ako bola tá prvá... "Weddings are basically funerals with cake." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to na první dobrou, ale docela se do toho dostávám. Jakmile naskočí to brutal blackened metalové logo Rick a Morty, tak se rozjede série totálních ujetostí, které neberou konce. Vůbec nechápu, kam na ty nápady tvůrci chodí. Pořád je to dost zběsilý, místy dost trapný, ale celkově vzato.....mám chuť na další sérii. Tvůrci navíc občas umně používají dobrej hudební podkres. Závěrečný díl s podkresem skladby Nine Inch Nails - Hurt byl hodně peckovní. ()

Reklama

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, už se do toho dostávám víc a víc. Po první sérii, kterou jsem přijal spíše vlažně a úplně na větvi jsem z ní nebyl, přišla řada druhá a ačkoliv na plnou palbu to stále ještě nebylo, tak už se tomu Rick s Mortym sakra přibližujou. Prakticky každou epizodu jsem zhlédnul s pocitem, že mi v ní tvůrci naservírovali poctivě napěchovanou a ničím ošizenou porci nápadů, narážek, sci-fi tématiky a všeho dalšího, co činí z Ricka a Mortyho tak oblíbený a hlavně kvalitní seriál. A ano, samozřejmě že mi naplno nesedly všechny díly, ale z širšího vhledu beru druhou sérii za kvalitnější, konzistentnější a hlavně jsem si u ní poprvé připustil, že by ze mě časem přeci jen mohl být fanoušek tohohle šíleného animovaného dobrodružství jménem Rick a Morty. A to je asi to hlavní, ne? 80% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se nemohl dočkat, až zhltnu další nálož dílů, protože jsem už přibližně tušil, co můžu očekávat, ne že bych ale stejně nezůstal překvapený. Do oka mi tentokrát padly všechny díly bez výjimky, ty nejoblíbenější bych však spíš hledal v první sérii. I nadále jsou epizody naplněné klady, které jsem vyjmenoval dříve, což zahrnuje i titulky. (Netflix) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas ma chytili stavy, kedy som sa neuveriteľne smial pričom som si bol vedomí, že to čo vidím, nielenže nemá hranicu, ale je to tak značne prestrelené, že sa jedná o zvláštny mix nechutnosti a morálnej skazenosti. Pritom to ale stále dokáže byť trefné a v rámci jednotlivých dielov aj veľmi originálne a nápadité. 2.séria - 100% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • Čtyřdimenzionální bytost je odkazem na časožrouty z novely amerického spisovatele Stephena Kinga „Časožrouti“ (u nás vydané v knize „Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady“). (Kubaaa97)
  • Podtitul epizody Tempting Fate odkazuje na film Tempting Fate (1998), kde je mimo jiné vynalezen způsob cestování do paralelních vesmírů. (Firebug)

Reklama

Reklama