Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[!SPOILERY!] Seriál som najprv videl ,len do 3. dielu a nakoniec som ho odhodil z dôvodu ,že ma to nebavilo. No dnes [31.12.2018] som sa rozhodol dať seriálu druhú šancu a pozrel som si všetky diely prvej série (zatiaľ). A musím povedať ,že už dlho som nevidel tak dobrú chobotinu! :D Prvé 3 diely ma nebavili ,pretože sa seriál eštelen začínal ,no zbytok je bomba! Najlepší diel bol ten s "Meeseekmi". (keďže som fandom Navratu do Budúcnosti tak je logické ,že aj toto ma nakoniec vtiahlo.) Škoda tak maximáne českého dabingu ,ktorý nieje žiadna sláva ,no dá sa to počúvať :/ Taktiež mi príde ,že 11 epizód je na sitcom málo. Za skvelé ukončenie roka 2018 vďaka tomuto seriálu ,dávam prvej sérií 5* a dúfam ,že príbeh s "Evil Mortym" sa ešte viac prehĺbi. ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Ricka a Mortyho som čakal bláznivý sci-fi úlet a presne toho sa mi aj dostalo, akurát v niekoľkonásobne väčšom množstve. Nad každým jedným nápadom som iba neveriacky krútil hlavou a hovoril som si, že ako môže niečo takéto vôbec nejaký človek vymyslieť (a ako môže potom s hlavou plnou takéhoto materiálu zaspávať 😁)... Či už je to v prípade gigantického nahého bezdomovca vznášajúceho sa nad Zemou, neskutočne vtipnej počítačovej simulácie, nebezpečne účinného a nákazlivého nápoja lásky, medzidimenzionálnej kabelovky, perfektnej paródie na Kingove Nezbytné věci alebo aj falošnej plavbe Titanicu, každý jeden nápad bol naplno využitý a mňa tvorcovia ani na chvíľu neprestávali udivovať. A k tomu prihoďme ešte trefný (ale miestami trochu slabší a pokleslý) humor a máme z toho naozaj podarenú (ale aj neskutočne infantilnú) sci-fi jazdu, ktorá vás ani na chvíľu nepustí. Je mi úplne jasné, že tento seriál nemusí sadnúť každému, ale u mňa teda zabodoval na výbornú (alebo aspoň jeho prvá séria). V konečnom dôsledku som nadmieru spokojný, dávam 9/10 a určite odporúčam každému, kto potrebuje vypnúť, ale na druhej strane je pripravený na poriadnu dávku jednoduchého, ľahko zapamätateľného a miestami aj trochu perverzného humoru. "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV." ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jsem už jednou viděl asi před rokem a tehdy jsem byl lehce šokovaný, s jakou odvahou seriál přišel a moc se mi nezamlouvala animace. O rok později jsem se rozhodl podívat znova a rovnou na celou sérii... a nelituju! Je to šílená jízda, která je něco mezi Futuramou a South Parkem - bizarní vesmírná dobrodružství střídá fekální humor a ke sprostému slovu se nejde daleko. Sice mi přijde, že se genialita prvních dílů postupně vytratila v čistokrevnou zábavu, ale i tak jsem si první sérii dost užil a oblíbil. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Trochu mi trvalo, než jsem se naladil na rick&Mortyovský humor, ale s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Rick je naprosto perfektní postava a takovýho dědu by chtěl mít asi každý - brutálně upřímný, cynický a geniální. :-) Některé díly byly i na 5 hvězd (např. Raising Gazorpazorp), některé byly slabší, ale jako celek jsem se bavil více než dobře. Líbí se mi, že na sebe díly alespoň volně navazují. Zhlédnutí dalších sérií v budoucnu jisté! (Netflix, orig.) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Snuffles v této epizodě chce, aby ho nazývali Snowball. Jedná se o odkaz na stejnojmennou postavu (v českém překladu Kuliš) z díla „Farma zvířat“ od George Orwella, která je unavená lidskou tyranií. (Kubaaa97)
  • Jedná se o epizodu, ve které Rick poprvé použije hlášku: „Wubba Lubba Dub Dub.“ (Kubaaa97)

Reklama

Reklama