Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto dílu jsem nešel do plného počtu hvězdiček jen proto, že vlastně nikam nesměřoval, a přestože bylo všechno to rodinné vyvražďování vskutku brutální a zvrhle zábavné, po určité době to začalo vypadat jako nekonečná smyčka. Tak či tak, druhou epizodu páté sezóny bych vřele nedoporučoval schizofrenikům, jejichž stav by se mohl prudce zhoršit. I já jsem se při pohledu do zrcadla lekl víc, než je u mě obvyklé. / Poučení: No, spíš zamyšlení. Co je v případě skutečné krize důležitější, zásoby pro přežití nebo rodina? Přemýšlej. Tik, tak, tik, tak... ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne šialená epizóda, ktorá však kvôli celkovej nezáživnosti po chvíli omrzí. Námet ohľadom syntetického života bol zaujímavý iba v momentoch, kedy sa sústredil na existenčnú krízu a otázky. Celkovo tejto epizóde chýbala nejaká duchaplnejšia pointa, toto jednotvárne zabíjanie klonov zakrátko prestane baviť, čím sa stane zvyšok deja dosť fádnym a bez hlbšieho zmyslu. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, u níž nikterak nevadí, že je od začátku jasné, že nic z toho, co se v ní stane, nemá na hlavní storyline absolutně žádný vliv. Tvůrci prostě vzali jednoduchý, celkem klasický sci fi koncept a vymačkali z něj všechno, co šlo... Výsledkem je jedna z těch epizod, kde je do dvaceti minut nacpáno tolik gagů a absurdností, kolik jiné animované seriály obvykle nabídnou za celou sérii. ()

Henry007

všechny recenze uživatele

První epizoda páté série působila po rozpačité čtvrté řadě jako závan čerstvého větru. Tvůrci přinesli zábavný koncept s portálem do jiného světa, který skvěle napojili na druhou hlavní linku s "Aquamanem" a plně využili potenciál postav nešťastníka Mortyho a bohorovného Ricka. Dvacetiminutovku skvěle naplnili svými nápady, absurdními vtipy a také emocemi. Druhý díl je ale zklamáním a zavání tvůrčí vyčpělostí předešlé série. Sled zabíjení klonů ústřední rodiny mohl být zábavný a současně emocionální, ale rozhodně ne tímto způsobem. V epizodě vlastně nic není v sázce a nic jiného se neděje, než že se hlavní postavy navzájem zabijí. Jako by díl neměl přinést žádnou myšlenku, jen diváka oslnit kreslenou samoúčelnou brutalitou. Přitom otázky existencionalismu a morálních dilemat se tvůrcům s tímto tématem samy nabízely, ale zřejmě je nechtěli uchopit. Chybí emoce, chybí vývoj postav a hlavně vše působí již viděným a ohraným dojmem. Po tom, co se po třetí série stalo z Community, mám trochu obavu, zda se Harmon zkrátka nevyčerpal v prvních třech sériích i u tohoto seriálu. Snad mě uvede v dalších dílech v omyl. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílenost Ricka a Mortyho se posouvá na další, ještě vyšší úroveň a já jsem čím dál tím spokojenější. Takhle vypadá zábavná forma sci-fi, ve které si scénáristé společně s animátory mohou dovolit fakticky cokoli. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor byl sice na dobré úrovni, ale celou dobu jsem čekal, že přijde nějaká pointa, nějaké vyústění toho vyvražďování klonů, což se však nestalo a tak tu máme pouze 20 minutovou rubačku s dobrýma hláškama, nic víc... Navíc paradoxně celá post-titulková scéna má větší hloubku, než děj samotné epizody. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytočná komplikovanosť. Epizóda nemá skoro žiadny dej iba sa tam dejú veci, fighty a tak. Dobre sa na to pozerá keďže animácia je skvelá ale dofrasa, Rick and Morty bol kedysi zaujímavý... ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda len, že sa podobnému konceptu (kto je návnada a kto reálny) venovali predchádzajúce série, aspoň čo sa týka Beth. Takto tento diel pre mňa stráca ten ,,wau efekt". Čo ale musím pochváliť, je potitulková scéna. Už len kvôli nej som premýšľal, že dám aj tu 4. hviezdičku. Najlepšia vec na celej epizóde. ()

DavKom 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtý sérii (která byla sice pořád supr, ale slabší než zbytek) jsem se bál, že tvůrcům dochází nápady. Ale tahle episoda dokazuje, že to ani zdaleka nebyla předmětná obava! Jedna z nejlepších episod vůbec, která ještě víc než všechny ostatní přesvědčuje diváka, že v tomhle seriálu nic nemá smysl a z ničeho by se neměly vyvozovat nějaký konsiprační přelogičtělý teorie ohledně příběhu - jako sonda do hlavy mluvícího kocoura z předchozí série  : "Don´t overthink it too much!" ()

Reklama

Reklama