Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě šlo o vydařený díl. Kromě toho, že mě pátá epizoda pobavila nasazením cenobitů, dala větší prostor i osobnosti Rickova vesmírného vehiklu. No, a protože se mašina projevila jako sadistická, vražedná psychopatka, měl jsem o zábavu postaráno. Pravda, nový spolužák tu byl prakticky zbytečný, ale bylo to jedno, protože o humor se kromě vozidla starala hlavně Beth. / Poučení: Dopřej své zahradní technice občasné odreagování. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taký priemerný diel. Viac ma bavila linka s Rickom, Beth a Jerrym. A nielen kvôli tomu, že rád vidím interakciu Ricka s dcérou. Potešila ma narážka na Hellrisera a dizajn démonov, s ktorým sa autori pohrali. Čo sa týka linky Mortyho a Summer, tak tí dostali nového parťáka, ktorý nebol veľmi zaujímavý. Potitulková scéna zrejme najslabšia v tejto sérií. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mortyho vesmírna loď má svoj život, záujmy aj názory. Tentokrát sa decká omylom zúčastnia na krvilačnom besnení ich vozidla, na niektoré scény nezabudnú do konca života. Loď sa pri Transformers však zamiluje a posádka jej bude radiť ako na to. Medzičasom sa na scéne objaví cool kid Chad, the transfer student. Získajú si jeho priazeň Summer & Morty na epickom vesmírnom dobrodružstve? ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě zase návrat ke standartní kvalitě. Parodie na Hellraisera se celkem podařila (i když chvílema už se ty vtipy o tom, jak milujou bolest trochu opakovaly) hlavně bylo ale zajímavé sledovat, jak se vyvinul vztah Jerryho a Ricka. U Mortyho a Summer mě zase zaujalo a pobavilo, jak nervózní a nešikovní jsou, navzdory všem svým zkušenostem a zážitkům z vesmíru, při běžných sociálních interakcích. A návrat Rickovy vesmírné lodi jakožto plnohodnotné postavy taky nesmírně potěšil. Zdá se mi, že lidé jsou po minulé epizodě možná trochu příliš kritičtí. "Could this be the end of mousetrap nipples?" ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uťahovať si z Jerryho nikdy neomrzí, tá jeho naivita a nechápavosť ma zakaždým pobaví. A návšteva pekelnej dimenzie s pravidelnou dávkou negácie zapríčinenou konverzne inverznými démonmi bola už iba čerešnička na torte. Aj s Mortym a Summer sme si užili kopu bláznivej srandy, ich dobrodružstvo s Rickovým vozidlom stálo za to. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama