Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl zase jeden z dílů. u nichž tak trochu váhám s hodnocením a přemýšlím, jestli to bylo vážně až tak stupidní nebo skvělé. No, pravda bude asi někde uprostřed, mě ale každopádně pobavilo, že si tvůrci seriálu umí udělat legraci i z všudypřítomného a notně přebujelého amerického patriotismu. Jo, jo, to byl přesně ten důvod pro čtvrtou hvězdičku. / Poučení: Pozor na darovaná umělecká díla. Zvlášť ta francouzská. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ž si ani nepamätám, kedy naposledy som sa až takto váľal smiechom pri pozeraní Ricka and Mortyho. Proste geniálne! Fantasticky som sa nasmial na tejto bizarnej, absurdnej komédii, politický humor R&M vždycky išiel. Tento diel bol prepchatý bombastickými hláškami a gagmi, ja som tomuto dobrodružstvu s moriakmi jednoducho nevedel odolať a plne som podľahol jeho alogickej povahe. Táto epizóda vskutku poriadne dohnala do extrému už z predchádzajúcich epizód dôverne známu nezdravú súťaživosť o nadradenú a zvrchovanú pozíciu, ktorá panuje medzi neústupčivým Rickom a prezidentom USA. Pasáže s moriakmi a ich prevzatím moci patrilo k tomu najlepšiemu, čo nám seriál R&M za celú svoju existenciu ponúkol. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív jsem z téhle epizody nebyl nadšen, asi proto, že další značně random epizoda s prezidentem takhle brzo po té čtvrté nebyla úplně to, co jsem chtěl, ale když se přenesu přes svá nenaplněná očekávání, bylo to vlastně celkem super. Fakt debilní, ale super. Taky jsem to celé víc ocenil, když jsem zjistil, že "presidential turkey pardon" je skutečnou americkou tradicí. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já půjdu tentokrát proti proudu tím negativním směrem, vyjmo pár vtípků jsem se u “přeamerikanizované” epizody pro spíše jen americké publikum vůbec nebavil. Asi jsem začátek série příliš přechválil vzhledem k tomu, jak jde postupně kvalita dolů. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thanksgiving u Ricka a Mortyho nemôže byť jednoduchý a nudný. REvolucia moriakov je dosť brutál a odhalí skutočnú históriu Zeme. Kedysi, totiž, stáli Moriaci na vrchole... Na vrchole je aj problém prezidentského pardonu pre Ricka ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

America, Fuck Yeah!!! Vždy ma poteší návrat postáv z predchádzajúcich dielov. V tomto prípade sa opäť stretávame s prezidentom. Súboj eg medzi ním a Rickom ma veľmi baví. Ale nielen kvôli nemu dávam štyri hviezdičky. Nechcem veľmi spoilerovať, len napíšem moriaky. Zlé moriaky. Zlé moriaky túžiace po svetovláde. ()

Reklama

Reklama