Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tento díl bych nemohl s klidem nazvat dokonalým, ale pro mě je u komediálních záležitostí nejdůležitějším ukazatelem to, jestli se bavím. No, a u sedmé epizody jsem se bavil vcelku dobře, i když je pravda, že to celé dostalo grády až ve chvíli, kdy došlo na potitulkovou scénu. Kromě ní mé nejvíc bavila má favoritka Summer, která by mohla dostávat větší prostor častěji. / Poučení: Fretky se nezdají. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombinácia gangsteriek, anime a niekoľkých scifíčiek typu Power Rangers. Paródovanie filmov nie je u Ricka and Mortyho žiadnou novinkou, avšak tentokrát to bolo docela odfláknuté, príbehom nevýrazné a mimo potitulkovej scény som sa pri tomto diele ani raz poriadne nezasmial, čo sa mi pri sledovaní tohto seriálu stáva iba zriedkavo. ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spomínali to síce komentáre predo mnou, ale musím aj ja. Kombinácia Power Rangers a mafiánskych filmov nie je niečo, čo by som si vedel predstaviť, ale fungovalo to výborne. Do toho primiešajte rodinnú drámu, vzťah Summer/Rick a návrat k dejovej linke z dielov minulých (SPOILER: myslím návrat incestného dieťaťa). Pre mňa zatiaľ najlepší diel piatej série. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nikomu nic nevyspoileruju, když to tady ohodnotím o den dřív, ale nemůžu být jediný, kdo tenhle díl viděl už asi před třemi týdny... Zvláštní, ale za mě hodně povedená kombinace mafiánských filmů a anime. Vzpomněl jsem si na mafiánskou epizodu Community, jejichž kvalit tahle sice nedosahuje, ale liší se dost na to, aby je nebylo třeba srovnávat. Návrat Incest děcka asi nepotěší každého, ale mě rozhodně nevadil. Finální reveal s voice-overianama mě fakt dostal a potitulkovka za mě asi nejlepší z téhle série. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby nejslabší epizoda celého seriálu a to jsem si myslel, že interdimenzionální telka byla špatná. Příběh není vůbec zajímavý a odkazy na jiné filmy jako například Scarface prostě nefungují. No zasmál jsem se tak jednou a je celkem smutné, že potitulková scéna měla větší příběhovou hodnotu než celý díl. PS: možná by bylo lepší, kdybychom radši viděli Boob world. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda odkazuje na japonský animovaný seriál Voltron (od r. 1981). (TheSpearCZ)
  • Tato epizoda byla na na některých streamovacích službách (např. na kanadské Amazon Prime) omylem odvysílána místo epizody Rickdependence Spray (2021). Dostala se tedy k divákům dříve, než měla být její premiéra. (skoda)

Reklama

Reklama