Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl návratem k jedné z nejlepších figur v příběhu a zároveň byl opravdu zábavný. Osmá epizoda páté sezóny přišla s luxusní výpravou do vzpomínek, a i když absentoval zbytek rodiny, Rick, Rick a Birdperson to i bez nich parádně zvládli, a důkladně prověřili pružnost mé těžce namáhané bránice. Kvalitně vystavěný díl. / Poučení: Když má něco šest a více nohou, nejsem s tím kamarád. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této řady jsem spíše zklamaný, ale tenhle díl se rozhodně povedl, fungoval tu nejen humor, ale i zajímavý děj a vývoj postav, i když možná tvůrci až moc tlačili na pilu a udělali z Ricka až moc velkého dobráka, víc mi sedí jako sviňák, kterému na nikom moc nezáleží. Birdperson mi ale přijde jako jedna z nejlepších vedlejších postav, někde na úrovni Mr. Poopybutthole, takže celkově vzato zkrátka dobrá epizoda. ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastická, emocionálně nabitá lore-heavy epizoda, která asi zase uspokojí i nevděčné fanoušky, pro něž žádná epizoda nenavazující na nějaký předchozí plottline není dost dobrá. Mě osobně naprosto vyhovuje, když dostaneme jeden či dva díly tohoto typu každou sérii, aspoň pak působí vzácněji a člověk si jich víc váží. Skvělých momentů tady byla spousta, ale nejvíc jsem si asi užil Battle of Blood Ridge a Squanchyho stand-up, a taky mě strašně bavila dynamika mezi Rickem a Vzpomínkou Rickem. Ps: Sere mě, že teď budem muset zjevně čekat skoro měsíc, ale hodinové finále zní naprosto orgasmicky, takže si nestěžuju. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som rád, keď sa autori vracajú k predchádzajúcim linkám. V tomto prípade to znamená návrat Birdperson-a. Je pekné vidieť, že sa jedná asi o jedinú osobu, ktorú Rick považuje za ,,ozajstného priateľa". Takéto momenty, ktoré pracujú s postavami, mám na tomto seriály rád. Koniec potom naznačuje, že Birdperson nevidíme naposledy. Jeho dejová linka dostala zaujímavú premenu. Som zvedavý, čo s ňou tvorcovia ešte porobia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo, ve kterém Rick ujíždí, je Warthog z videoherní serie „Halo“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama