Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (17)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně, po dvou sezónách přišla epizoda, která dokáže ohromně upoutat a představit ten potenciál celého seriálu. Už jsem ten pocit ztrácel. RaM se vydali cestou jednoduchosti, kde se spíš překvapovalo mírou násilí a oplzlosti. Ale síla seriálu vždy spočívala v podobných epizodách. Začnete přemýšlet nad věcmi, hloubat nad existenčními otázkami. Snad se další části ponesou v podobném duchu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co tvůrci lehce načali v předchozím dílu, v tomto dotáhli do konce. Závěrečná epizoda páté sezóny přišla opět s kvalitním humorem, ale po celou dobu jsem z ní cítil něco víc. Tahle návštěva Citadely znovu pohnula hlavní dějovou linií, a i přes zmíněný humor se stala nejvážnější a nejtemnější částí této řady. Jsem zvědav na další sérii. / Poučení: Neboj se a trošku si zafilosofuj. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick začína mať dôvodné podozrenia že vrany niečo kujú za jeho chrbtom. Čoskoro zistíme že vrany mali celý čas svoju agendu a jediná cesta späť je cez odvrhnutého Mortyho. Do hry vstupuje aj Citadela a nový prezident Morty, ktorého vzostup na trón sme videli v minulej časti. Je načase vyklidiť všetkých alternatívych Rickov. Wait what? ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíname, kde sme minule skončili. To ma teší. Rovnakú pochvalu dávam za anime intro a celkovú paródiu na nekonečné seriály, v ktorých sa hrdina snaží poraziť ultimátne zlo (v tomto prípade nemohol byť názov epizódy zvolený lepšie). Ale to najlepšie prichádza v druhej polovici, keď sa tvorcovia rozhodli uzavrieť niektoré otvorené linky (tie okolo ktorých koluje na internete najviac teórií). Záver bol potom čerešnička na torte a ja nemôžem dať inak, ako plný počet. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U prvního dílu z třetí série jsem si říkal, jak plánujou epizodu takhle epických rozměrů v budoucnosti překonat. Dostal jsem svou odpověď. A jsem nadšen, lehce zmaten, dojat, a po potitulkové scéně mám navíc parádní depresi. Totální gamechanger. Tenhle seriál je prostě úplně na jiné úrovni, a lidé co tvrdí, že pátá série ho pohřbila, se nemůžou víc mýlit. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V istom okamihu sa časť na chvíľu zastaví a v dolnom rohu obrazovky vykukne Rick "zamaskovaný" do podoby zakladateľa Marvel Comics Stana Leeho a povie: "Check out Episode 9, Season 1!" Práve v prvých comicsoch Marvelu sa v spodnom paneli v obdobných situáciách čitateľom prihováral Stan Lee ("Check out issue 10, your Stan!"). (Debreno)

Reklama

Reklama