Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smithovi se snaží vypořádat s následky finále páté série. Rick a Morty uvízli ve vesmíru a vznášejí se mezi troskami pevnosti. Podaří se jim dát se znovu dohromady? (HBO Max)

Recenze (11)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Předchozí série Ricka a Mortyho měly rozhodně větší hype, možná i vzhledem k těm velkým rozestupům. O šesté jsem věděl jen, že bude a najednou to na mě vyskočilo a bylo překvapení velmi milé. Ne, není to geniální jako staré série, ale úvodní díl je hodně fajn a staré dobré časy připomíná, tak snad se bude ve stejném stylu i pokračovat. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec trošičku nadhodnocuji, protože návrat Ricka s Morthym je pro mě vždy očekávanou událostí, navzdory průměrné čtvrté sérii a rozporuplné páté. Stejně se však nemohu zbavit pocitu, že když oddechová blbina začala rozvíjet svojí mytologii, zároveň postupně ztrácí jiskru, kterou v prvních sériích měla. Tento díl ale jako by se bál přitvrdit v tom, co dělá RaM tím seriálem, který nám vytřel zrak. A jako nalákání na novou sérii to taky moc dobře nefunguje, neboť tvůrci si jsou zřejmě vědomí, že fanoušky mají jistě a mohou si to dovolit. Postupně začínám vidět stejný problém jako s Community (též Dan Harmon), která nevěděla moc kdy skončit. Ale rád se nechám vyvést z omylu a třeba nám tvůrci nabídnou neopakovatelnou zábavu víc než kdy dřív. Bylo by přeci jen bláhové dělat verdikty po prvním díle nové sezóny. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Ricka a Mortyho sa stala zmes meta-humoru, paródie a odkazov na iné diela. Nie, že by to v predchádzajúcich sériách nebolo, ale mám pocit, že v tejto epizóde sa s tým až tlačilo na pílu. Začíname úvodom parodujúcim Avengers: Engame a nasleduje dobrodružstvo, v ktorom sa niekoľkokrát spomenú ,,predchádzajúce série" (Presne takto. Rovno sa povie, že nejaká vec bola v nejakej sérií). Nesťažujem sa, ja takéto odkazovanie a búranie 4. steny mám rád. Potešil návrat k dejovým linkám z minulých sérií. A som zvedavý, ako si poradia s tou vecou v potitulkovej scéne (SPOILER: Teraz bude tento Zlý Rick ako Zlý Morty? Stane sa predmetom rôznych konšpirácií a nakoniec sa jeho vyskytovanie zníži na jednu epizódu za sériu? KONIEC SPOILERu). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama