Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na tom všichni vidí? První díl jsem si pustil a po chvíli musel zkontrolovat, jestli jsem si opravdu pustil první díl. Seriál mě vhodil do světů Ricka a Mortyho tak rychle, že jsem ze začátku měl co dělat, abych tu zběsilost vyprávění ustál. Zběsilost je pak něco, co je tomuto seriálu vlastní a první sérii jsem si na ní dost zvykal. Je to taková kombinace Simpsonů (obydlí rodiny, rodina), South Parku (vulgarita) a Futuramy (sci-fi a fantasy náměty). To vše plné popkulturních odkazů, díky kterým je seriál tak oblíbený. Mě zatím neoslnil, zkusím ještě druhou sérii. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[!SPOILERY!] Seriál som najprv videl ,len do 3. dielu a nakoniec som ho odhodil z dôvodu ,že ma to nebavilo. No dnes [31.12.2018] som sa rozhodol dať seriálu druhú šancu a pozrel som si všetky diely prvej série (zatiaľ). A musím povedať ,že už dlho som nevidel tak dobrú chobotinu! :D Prvé 3 diely ma nebavili ,pretože sa seriál eštelen začínal ,no zbytok je bomba! Najlepší diel bol ten s "Meeseekmi". (keďže som fandom Navratu do Budúcnosti tak je logické ,že aj toto ma nakoniec vtiahlo.) Škoda tak maximáne českého dabingu ,ktorý nieje žiadna sláva ,no dá sa to počúvať :/ Taktiež mi príde ,že 11 epizód je na sitcom málo. Za skvelé ukončenie roka 2018 vďaka tomuto seriálu ,dávam prvej sérií 5* a dúfam ,že príbeh s "Evil Mortym" sa ešte viac prehĺbi. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricka a Mortyho jsem hodně dlouho odsouval kvůli jednoduché a slabší animaci, ale nakonec jsem povolil. Neskutečně našlapaná jízda, s chytrými a často podvratnými zápletkami. Nepředvídatelnost, nekompromisní hlášky a kruté pointy. I to bourání čtvrté stěny funguje výborně. Některé díly sice se minou, ale většinou je to na plnou palbu. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Ricka a Mortyho som čakal bláznivý sci-fi úlet a presne toho sa mi aj dostalo, akurát v niekoľkonásobne väčšom množstve. Nad každým jedným nápadom som iba neveriacky krútil hlavou a hovoril som si, že ako môže niečo takéto vôbec nejaký človek vymyslieť (a ako môže potom s hlavou plnou takéhoto materiálu zaspávať 😁)... Či už je to v prípade gigantického nahého bezdomovca vznášajúceho sa nad Zemou, neskutočne vtipnej počítačovej simulácie, nebezpečne účinného a nákazlivého nápoja lásky, medzidimenzionálnej kabelovky, perfektnej paródie na Kingove Nezbytné věci alebo aj falošnej plavbe Titanicu, každý jeden nápad bol naplno využitý a mňa tvorcovia ani na chvíľu neprestávali udivovať. A k tomu prihoďme ešte trefný (ale miestami trochu slabší a pokleslý) humor a máme z toho naozaj podarenú (ale aj neskutočne infantilnú) sci-fi jazdu, ktorá vás ani na chvíľu nepustí. Je mi úplne jasné, že tento seriál nemusí sadnúť každému, ale u mňa teda zabodoval na výbornú (alebo aspoň jeho prvá séria). V konečnom dôsledku som nadmieru spokojný, dávam 9/10 a určite odporúčam každému, kto potrebuje vypnúť, ale na druhej strane je pripravený na poriadnu dávku jednoduchého, ľahko zapamätateľného a miestami aj trochu perverzného humoru. "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja tieto animované mindfuckové veci naozaj môžem. Nie lenže je to skvelá paródia na sci-fi žáner, ale zároveň si robí srandu aj z určitých vedeckých teórií. Všetko to, čo ste si mysleli že nedáva vo filmoch zmysel je tu spravené veľmi zmysluplne. Alkoholik a debil na ceste dimenziami a vesmírom. Som nadšený. Prvá séria - 100% ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Název epizody Rixty Minutes odkazuje na americký publicistický pořad 60 Minutes (od r. 1968). (Firebug)
  • Když zlý Rick přehrával Rickovy vzpomínky na Mortyho, bylo mezi nimi 6 šťastných, na něž Rick rád vzpomínal. V epizodě Total Rickall (2015) řekl Rick Mortymu, že má na něj asi tisíc vzpomínek a jen šest z nich je příjemných. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama