Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricka a Mortyho jsem hodně dlouho odsouval kvůli jednoduché a slabší animaci, ale nakonec jsem povolil. Neskutečně našlapaná jízda, s chytrými a často podvratnými zápletkami. Nepředvídatelnost, nekompromisní hlášky a kruté pointy. I to bourání čtvrté stěny funguje výborně. Některé díly sice se minou, ale většinou je to na plnou palbu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na tom všichni vidí? První díl jsem si pustil a po chvíli musel zkontrolovat, jestli jsem si opravdu pustil první díl. Seriál mě vhodil do světů Ricka a Mortyho tak rychle, že jsem ze začátku měl co dělat, abych tu zběsilost vyprávění ustál. Zběsilost je pak něco, co je tomuto seriálu vlastní a první sérii jsem si na ní dost zvykal. Je to taková kombinace Simpsonů (obydlí rodiny, rodina), South Parku (vulgarita) a Futuramy (sci-fi a fantasy náměty). To vše plné popkulturních odkazů, díky kterým je seriál tak oblíbený. Mě zatím neoslnil, zkusím ještě druhou sérii. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi skoro rok a půl dokoukat první sérii, to už o něčem svědčí. Pravděpodobně o tom, že jsem jako jeden z mála nedokázal docenit celosvětový fenomén. Pravděpodobně je proto, jak je seriál strašně hektický a zejména v prvních dílech jsem v tom dost ztrácel. Dan Harmon a jeho Community je ale super a u posledních dílů už jsem se tolik nenudil, takže tomu ještě šanci dám, ty nápady tam cítit jsou. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devět z deseti zednářů věří, že za seriálem Rick a Morty stojí intergalaktický spiklenecký spolek vedený hollywoodskou odnoží Menzy. Něco tak strašně sympaticky chytrýho a zároveň vtipnýho aby dneska člověk v televizi pohledal. Klenot! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první série jsem byl trochu zmatený, než jsem si na ni zvykl a první díly se mi tolik nelíbilo, ale je to ukrutná šílenost a doufám, že mi to u následujících sérií vyjde i na 5 hvězdiček. Zatím je to ale fajn 20minutová věc na vypnutí s naprosto drsnými komentáři a výborným mluvení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně tohoto seriálu jsem byl naprosto nadšený. První epizoda mě úplně zahltila dojmy, a protože jsem do toho spadl bez přípravy, byl jsem lehce rozhozen. Už při dalším dílu jsem se stabilizoval a až do konce řady jsem si užíval všechno to, co je mi upíráno v takzvaných politicky korektních filmech a seriálech. Myslím, že nejvýstižnějším hodnocením jsou slova: brutální nářez. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja tieto animované mindfuckové veci naozaj môžem. Nie lenže je to skvelá paródia na sci-fi žáner, ale zároveň si robí srandu aj z určitých vedeckých teórií. Všetko to, čo ste si mysleli že nedáva vo filmoch zmysel je tu spravené veľmi zmysluplne. Alkoholik a debil na ceste dimenziami a vesmírom. Som nadšený. Prvá séria - 100% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Ricka a Mortyho som čakal bláznivý sci-fi úlet a presne toho sa mi aj dostalo, akurát v niekoľkonásobne väčšom množstve. Nad každým jedným nápadom som iba neveriacky krútil hlavou a hovoril som si, že ako môže niečo takéto vôbec nejaký človek vymyslieť (a ako môže potom s hlavou plnou takéhoto materiálu zaspávať 😁)... Či už je to v prípade gigantického nahého bezdomovca vznášajúceho sa nad Zemou, neskutočne vtipnej počítačovej simulácie, nebezpečne účinného a nákazlivého nápoja lásky, medzidimenzionálnej kabelovky, perfektnej paródie na Kingove Nezbytné věci alebo aj falošnej plavbe Titanicu, každý jeden nápad bol naplno využitý a mňa tvorcovia ani na chvíľu neprestávali udivovať. A k tomu prihoďme ešte trefný (ale miestami trochu slabší a pokleslý) humor a máme z toho naozaj podarenú (ale aj neskutočne infantilnú) sci-fi jazdu, ktorá vás ani na chvíľu nepustí. Je mi úplne jasné, že tento seriál nemusí sadnúť každému, ale u mňa teda zabodoval na výbornú (alebo aspoň jeho prvá séria). V konečnom dôsledku som nadmieru spokojný, dávam 9/10 a určite odporúčam každému, kto potrebuje vypnúť, ale na druhej strane je pripravený na poriadnu dávku jednoduchého, ľahko zapamätateľného a miestami aj trochu perverzného humoru. "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV." ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originál co tu snad ještě ani nebyl. Prostě chytlavá ujeťárna. .. Je tady sice co vylepšovat, ale na první sérii, parádní práce, proto přihazuji pár procent navíc. .... HODNOCENÍ: 90% (5*) ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle jsem nevěřil svým očím a nebyl jsem si úplně jistý tím, co jsem právě viděl. S přibývajícími díly se ale můj úsměv od ucha k uchu stále zvětšoval a já jsem epizodám rád podléhal, i když ne se všemi jsem si padl do noty, což je však vzhledem k množství humoru, hříček, nápadů a dalších ingrediencí pochopitelné. A jsem rád, že se seriál nedržel jedné dějové kostry a dokázal si pěkně pohrát i s ní. (Netflix) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jsem už jednou viděl asi před rokem a tehdy jsem byl lehce šokovaný, s jakou odvahou seriál přišel a moc se mi nezamlouvala animace. O rok později jsem se rozhodl podívat znova a rovnou na celou sérii... a nelituju! Je to šílená jízda, která je něco mezi Futuramou a South Parkem - bizarní vesmírná dobrodružství střídá fekální humor a ke sprostému slovu se nejde daleko. Sice mi přijde, že se genialita prvních dílů postupně vytratila v čistokrevnou zábavu, ale i tak jsem si první sérii dost užil a oblíbil. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

První série tohoto ultrahyped seriálu dopadla vcelku dobře. Svůj humor si tam najde asi každý, pro znalé kulturní reference, pro náhodně kolemjdoucí f-bomby a jiná sprostá slovíčka. Určitá míra symptomu horské dráhy je zde znatelná a davem rozšířená teze, že je tento seriál pro chytré jedince je hodně zcestná. 8/10. ()

Reklama

Reklama