Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou Vánoce. Rick zmenší Mortyho a vysílá ho do těla bezdomovce Rubena, kde se nachází takzvaný Anatomy Park, jeden z mnoha Rickových projektů. Parku momentálně hrozí zkáza, a tak je na Mortym, aby ho zachránil. Jerry se mezitím dovídá tajemství o svých rodičích. (Oralfabet)

Recenze (22)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další vysoce potrhlý a nesmírně nechutný nápad se zábavným parkem uvnitř těla smrdutého bezdomovce. Tvůrci si nepřipouští existenci hranic nevkusu a já jsem za to na výsost šťastný. Přesto z dosavadních 3 dílů za mě, tedy největšího odborníka této databáze, prozatím nejslabší. Stejně se však jednalo o vydařenou zábavu. [75 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré i třetí epizoda mě bavila velice velmi, odkazů na filmy bylo mnoho, nejvíc mě překvapil ten na Karlíka a továrnu na čokoládu, ve střevě bych to nečekal, zřejmě není čokoláda jako čokoláda... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle se asi nejvíce ukazuje bezbřehá neúcta, kterou seriál má. Od téhle epizody začíná být zcela jasné, že Rick a Morty si nebude brát žádné servítky s ničím, a pravděpodobně to bude i díl, který slabší povahy od sledování zbytku seriálu zcela odradí. A nebýt zápletky s novým rodinným přítelem Jerryho rodičů, asi by to bylo to jediné, co by se dalo na epizodě vyzdvihnout. To, a samozřejmě jeho smysl pro humor, který ale spojuje doposud všechny díly, co jsem viděl. Hodnotím nicméně lépe právě kvůli tomu, co se děje mimo Rubena, a jakým způsobem tato epizoda rozvíjí charakter zdánlivě bezcharakterního Jerryho. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rick posiela zmenšeného Mortyho do tela mŕtveho bezdomovca aby v ňom existujúci zábavný park zachránil pred skazou. Jerry zatiaľ zisťuje, že jeho rodičia si okorenili na staré kolená svoj sexuálny život tretím účastníkom. Prevedenie: Z toho chorého trojuholníka Jerryho rodičov by som vyťažil viac ale paródia na Jurasic Park bola dobrá a dosť som sa pobavil. 74% ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré, ale přišlo mi to trošku jako nevyužitý potenciál, Jerryho rodiče mohli nechat na jiný díl a nechat všechno v Rubenovi. Ten hlavní film co tu vedle Jurrasic Parku parodují je samozřejmě Fantastic Voyage. Trochu škoda vyškrtlé scény z Rocky Mountains. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem nad tím bloumal, nakonec sem tu pětku s radostí vlepím. Je prostě potřeba rázně ocenit, jak si tvůrci vyhráli s tou absolutně přihlouplou myšlenkou. A právě pro takové praštěné nápady já žeru tento typ seriálů. ()

pauliecze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé ztvárnění toho, jak by to mohlo fungovat v (nejen) lidském těle. Jerryho rodiče a jejich "kamarád" jsou naprosto ujetí a boží. "Morty, can you get to the left nipple? - Are you kidding? I am open, I can get to both of them, Rick." ()

Arigato 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Morty, can you get to the left nipple?“ „Are you kidding? I'm hoping I can get to both of 'em, Rick!“ Přiostřená americká verze Byl jednou jeden život s očividnými odkazy nejen na Jurský park, Fantastickou cestu nebo třeba i Piráty z Karibiku. ()

Rudolf_Jouda 

všechny recenze uživatele

Jma se oné nevděčné lopoty, dovolte mi dáti na správnou míru výrok o té Karlíkově Továrně na Čokoládu. Ten tu někteří šíří tak bezelstně, jako jeden nechvalně známý – mezi dvěma (skoro) symetrickými půlkami uložený – otvor šíří skleníkové plyny, kterýmižto si v zimě přesně ty samé dvě půlky hřejeme. Ne. Není to Fabrik von Karlik. Paralela "It's a small world" s "It's a small intestine" je ovšem natolik mocně zahalena mlhou hustou tak, jako na skotských blatech, že se nedivím, že ji někteří nebyli s to prohlédnout. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád takovéhle šílenosti, které můžou napadnout jen tvůrce Ricka a Mortyho, kteří na ní při tom vlastně přirozeně dokážou navázat i druhou rodinnou a v podstatě absurdní a přesto realistickou vánoční linku. A celé je to totální jízda od začátku do konce. ()

Reklama

Reklama