Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick nabídne rodině Smithových řešení na jejich problémy v podobě pomocníků zvaných Meeseeci. Společně s Mortym se poté vydá na fantasy dobrodružství, kterému tentokrát pro změnu velí Morty. (Oralfabet)

Recenze (21)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nejlepší epizodě následovala, minimálně za mě - tedy největšího odborníka této databáze, epizoda nejslabší. Tentokrát mě nikterak neoslovila ani jedna za dvou dějových linek. Zejména ta s Meeseeks byla nesmírně předvídatelná. Bohužel, je to teprve 5. díl a už narážím na svoji inteligenci, kdy začínám předvídat vtipy předtím než se stanou. Svět obrů byl o něco lepší, ale celkově vzato tentokrát docela slabota. [60 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dajte pokoj, tu máte škatuľku splnených želaní a zabavte sa. Čo sa môže pokaziť? Summer chce byť populárna na skole, matka naplnenou ženou a otec si chce vylepšiť golfový odpal. A to mali byť jednoduché želania.. . Medzičasom sa Morty vzoprie Rickovi a vyberá on sám dobrodružstvo a bude hrať prvé husle. Navyše si vyžaduje právo viacej rozhodovať kam sa pôjde a čo si predstaviť po pojmom "dobrodružstvo" ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Morty ukazuje Rickovi, že aj on má nos na dobré dobrodružstvá. Teda až kým sa to celé nezvrtne. Jerry s rodinou sa snažia prežiť premnoženie Meeseekov. Prevedenie: Opäť dobré hlášky prevažne od Ricka. Ten pedofilný hlien bol trocha cez čiaru ale proti chuti žiaden dišputát. Vedľajšia dejová linka s Meeseekmi ma moc neoslovila ale vo finále diel pobavil a tak splnil účel. 78% ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, toto je velmi zábavná epizoda, která obsahuje jednu z dost možná nejikoničtějších postav a hlášek celého seriálu, přičemž postupný rozklad Meeseksů je na pohled zábavný a při tom vlastně lehce nepříjemný. Stejně jako scéna na záchodech. A možná ona lehká nepříjemnost tomu seriálu dává zase další rozměr. Jinak celá linka s obry je opět skvělá a daří se jí skvěle převracet nějaká očekávání i budovat správně ujetej svět. Zkrátka je to super. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl jeden z těch dílů, jejichž zápletku jsem si dal dohromady ještě před zhlédnutím z nejrůznějších klipů, a jeden z těch, který mě donutil dát seriálu šanci. Dobrodružství Ricka a Mortyho je v tomto díle trochu slabší, i když alespoň dává prostor komice, která slouží jako protiváha o něco méně humorné, nicméně akčnější a hlavně temnější lince s pány Meeseeksi (ne, že by u Ricka a Mortyho nebyla sem tam temnější chvilka, že ano, scéno na záchodcích). Ztřeštěnost pana Meeseekse s otázkou okolo jeho existence a utrpení ukazuje, jak tvůrci dokážou kombinovat záměrně velmi tupý humor se závažnými metafyzickými koncepty, které ovšem nelezou divákovi tak nuceně pod nos. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o epizodu, ve které Rick poprvé použije hlášku: „Wubba Lubba Dub Dub.“ (Kubaaa97)
  • Název epizody Meeseeks and Destroy odkazuje na píseň skupiny Metallica "Seek and Destroy". (Firebug)
  • Dan Harmon uvedl, že cena jednoho Schmeckleu se rovná přibližně 148 americkým dolarům. (Firebug)

Reklama

Reklama