Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Morty se chystá na školní ples a vyžádá si u Ricka jakýsi lektvar lásky, chce totiž, aby se do něj zamilovala jeho spolužačka Jessica. Vše se ale brzy vymkne kontrole. (Oralfabet)

Recenze (20)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvěle ztřeštěná epizoda plná nejenom humoru, ale i šíleného příběhu dokonale parodizujícího zombie apokalypsu. Docela mě fascinuje, že se nápady tvůrců zase tolik neopakují a v každém díle dovedou nabídnout zcela jedinečný zážitek. Tedy minimálně prozatím. [80 %] ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při chronologickém sledování je tohle bezesporu zatím nejsilnější epizoda. Začíná poměrně nevinně, čím víc ale Rick věci posere, tím nepravděpodobnější se zdá, že se najde způsob, jak zachránit den. Teprve šestá epizoda, a divák už celkem důvěrně zná všechny z rodiny Smithů, aby díl fungoval jako rozvoj jejich vztahů - ať už je to dynamika mezi Rickem a Mortym, obou těžce chybujících postav, každá však chybuje z jiného důvodu, nebo mezi Jerrym, Beth a Summer. Pramení to z toho, že každý z nich je mnohem komplexnější, než se na první pohled zdá, a v tomto ohledu musím říct, že Jerry se hodně rychle stává mým oblíbencem. Když v tom ovšem přichází třetí dějství a kompletně otočí knoflíkem - Rick najde způsob, jak apokalypsu zvrátit, a je to skutečně způsob zvrácený. Veškerý vývoj, který postavy prodělaly, se v podstatě vytratí, a zbyde jen Morty, který za zvuku popové baladičky prožívá ten nejtěžší moment ve svém životě. A není to jen jeho osobní mindfuck - opět je to něco k zamyšlení pro diváka. Obdoba Black Mirror, jen místo rychle se rozvíjející technologie stojí ve středu poznatky současné teoretické fyziky. A taky je to vlastně jen součást jednoho velkého, šibeničního gagu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Morty sa snaží urobiť dojem na Jessicu a využije na to Rickov nápoj lásky. Všetko sa ale komplikuje keď sa do Mortyho zamiluje celé mesto okrem členov jeho rodiny. Rick v snahe zabrániť tejto skaze vyvolá apokalypsu nadľudských rozmerov. Prevedenie: Najviac sa mi páči, že seriál zbytočne nemrhá divákovým časom a na plátne sa stále niečo deje. Nie sú tam priblblé dialógy a všetko má brutálne tempo. Hláška s brokovnicou a Hamingwaiom ma rozsekala na kusy...  92% ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už bych dal asi "jen" za 4, ale ta potitulková scéna rozhodla. Takhle by to ve Sliders nevyřešili. Jsem rád že sleduju originál, Rodent that mates for life dává rozhodně větší smysl ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická reklama na hamižnost a sebezahleděnost. Podaná ovšem opět tím typickým bizarně vtipným způsobem v rámci seriálu Rick a Morty. Upřímně bych ale zase ocenil díl, se kterým budu spokojený na 100 %. ()

pauliecze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mi přišel více vážný, nežli ty předchozí díly, možná tu bylo méně humoru (i když několik frků se tu rozhodně našlo), nebo jsem spíše nepochopil různé popkulturní narážky na postapokalyptické filmy či horory. ()

Arigato 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavá epizoda, u které jsem se zpočátku zasmál nad hláškami, které zde jednu za druhou postavy sypaly z rukávu a taky nad tím, jak Rick s každým pokusem o vylepšení situace naopak vše zhoršuje. Z toho ovšem kategoricky nemohlo vzejít nic dobrého a stejně jako např. u Parazita, i tady se atmosféra v polovině děje obrátí o 180 stupňů a divákovi nezbývá nic jiného, než jen nevěřícně zírat nad zvráceným pseudořešením, které se hlavní dvojici nabídne. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápoj lásky eskaluje úplne mimo všetkých možností a z ľudí sa čoskoro stanú mutanti beyond recovery. Je len jeden spôsob ako to celé napraviť. Beth si medzičasom nachádza cestu opäť k Jerrymu a jeho nasadení zachrániť ju ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto klidný Rick, co ani nepřizná kousek viny. A já si říkal, jak tak asi může dopadnout ta poslední kombinace, když kudlanka dokázala tak krásně potrápit všechny kolem sebe. Jak jde vidět Rick má v záloze jedno geniální řešení. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až teď když jsem se k seriálu zase po delší době vrátil mi došlo, jak zásadní tahle epizoda je. Protože pokud mu něco sluší úplně stejně jako šílené, originální nápady, bizarní postavičky a ztřeštěné situace, jsou to temnější momenty. A ty se poprvé objevují právě tady. Celé vyústění je tak nehorázně mrazivé, při tom epizoda před ním klasicky zábavná a uhozená. A tak mix všech těchto emocí ve finále tvoří dost možná nejsilnější epizodu první série. ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle jsem nečekal. Co když fakt existuje nekonečno stejných realit a změnit jednu by nic neznamenalo. Tím pádem by nic nemělo smysl jakože je to smutný pokud něco pos**** tak změníš realitu kde tvoje přítomnost dává smysl a žiješ dál ()

Reklama

Reklama