Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick si trochu pohraje s televizí a rodina je tak schopná sledovat všechny existující kanály ze všech možných realit a vesmírů. (Oralfabet)

Recenze (23)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravděpodobně doposud nejujetější epizoda, která rozhodně nesedne každému. O čemž svědčí i zdejší hodnocení plné rozporů. Za mě ovšem naprosto úžasná parodie na zařízení, které máme každá doma a ve kterém je zpravidla 150 kanálů naprostých sraček. O něco méně mě bavila dějová linka s virtuální realitou, která se odehrávala o místnost vedle. [85 %] ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rixty Minutes mě zatím bavilo ze všech dílů zdaleka nejméně, a to počítám Pilot, který jsem od jeho zhlédnutí převážně pustil z hlavy. Je jasné, že tvůrci seriálu, a Roiland především, vždycky dají přednost gagu před tím, co jsem na Rickovi a Mortym dosud vyzdvihoval, a že to je zkrátka součástí půvabu téhle show. Nic to nemění na faktu, že improvizovaná intergalaktická televize, ač ve své absurditě úsměvná, dostává v dílu neúnosně mnoho prostoru. Souběžně probíhající rodinná krize je předvídatelná, nemá ten můj oblíbený existenciální přesah, a navíc svým způsobem zkazí jednu z věcí, díky které je díl Rick Potion #9 dosud mou nejoblíbenější epizodou. “Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody’s gonna die. Come watch TV?” - tenhle výrok by nebyl o nic méně součástí seriálu, i kdyby epizoda Rixty Minutes nikdy neexistovala. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rickovi sa podarí dostať obyčajnú TV do stavu kedy na nej chytia všetky kanály zo všetkých realít. Na virtuálnej realite sa zas odohráva dejová linka jednotlivých členov rodiny v paralelných vesmíroch. Prevedenie: Zďaleka najmenej zábavná časť čo sa týka gagov ale zas som sa celkom bavil na situačnom humore a celkom ma zaujala dejová linka okolo Mortyho rodičov, ktorý k sebe našli cestu cez paralelný vesmír. 85% ()

Arigato 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus až příliš mnoho prostoru zabralo to multidimenzionální sledování reklam a pořadů, které mě vesměs ani extra zvlášť nebavily. Díl zachránil Morty a dějový přesah nakonec pozvedl hodnocení o hvězdičku výš. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hluchota deja sa nahrádza prepínaním vesmírnej tv kde každú chvíľu vidíme iné výjavy z paralelných svetov. Nie každý chce ale pozerať telku, väčšina chce vidieť svoj život v inom svete a svoje alternatívne úspechy a pády ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle zatím pro mě jednoznačně nejslabší epizoda. Když budu opravdu objektivní, tak musím dát jen dvě hvězdy. Šlo jen o náhodně generované scénky v televizi ale žádný komplexní, dotažený nápad. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly s kabelovkou jsou vnímány jako jedny z nejrozporuplnějších. A je pravda, že pro mě jsou. Na jednu stranu je ta střelenost všech těch sketchů. Na druhou stranu nebaví úplně všechny. Navíc ty neustálé komentáře ústřední dvojice taky nejsou to pravé ořechové. Vedle toho však běží tak skvělá linka o rodinné krizi na základě alternativních realit, že se některé chyby podstaty kabelovky vyrovnávají. A celou tu záležitost s křečky zbožňuji. ()

Reklama

Reklama