Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Summer si najde práci v malé zastavárně, jejíž majitel však není tím, kým by se mohl zdát. Jerry mezitím Mortymu pomáhá s jeho vědeckým projektem do školy. (Oralfabet)

Recenze (21)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějová linka, kde se Rick rozhodl jít na steč s ďáblem a donutit jej k sebevraždě, byla naprosto dokonalá. Ať už nápadem či humorem. Ovšem absolutně mě nebavila druhá dějová linka o Plutu - to byl naopak za mě totálně nudný sranec. [75 %] ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rick sa rozhodne skrížiť plány so samotným diablom a bojkotovať jeho lapače duší tým, že ich zbavuje kliatby. Morty s Jerrym sa na základe planetárneho projektu do školy, dostávajú na Pluto kde sa snažia prezentovať ideu, že Pluto je stále planéta. Prevedenie: Rickova dejová linka je veľmi zábavná. Donútiť satana k samovražde naozaj nevie hocikto. Jerry je zas na  tej morálnejšej nudnejšej linke, ktorá mne zas až tak moc nedáva. Ten finálny sekvel s posilňovaním som asi nepochopil. 78% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu seriál ukazuje, že nutně nepotřebuje vědeckofantastický podnět, aby naťuknul hlubší filosofické koncepty. Relativizace zla a jeho juxtapozice s přátelstvím a rodinou mě až tak nepřekvapila (i když toho mám na srdci tolik, co bych k tomu mohl dodat), ale asi jsem nečekal, že epizoda nakonec ty hodnoty vztahů podá tak konvenčně. Až jsem si přišel, že jsem viděl o něco nekompromisnější a ulítlejší verzi Kroku za krokem. Na to, jak nekorektní dokáže Rick a Morty být, je v jádru vlastně docela konformní. Což mi vlastně jedině vyhovuje. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V okolí sa zjaví pochybný obchod s tovarom ktorý má vyriešiť všetky problémy. Každý tajomný predmet so sebou však prináša nejaký catch, pretože obchod má pekelné podmienky. Kde lepšie začať pracovať ako na takomto produktívnom mieste? Summer v tom má celkom jasno aj keď kritické hlasy bijú na poplach, že u Čerta sa proste nepracuje ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Když Justin Roiland namlouval Earla of Lemongraba z Času na dobrodružství (od r. 2010), tak si natolik podráždil hlasivky, že poté 2 týdny nemohl mluvit. Ke komunikaci používal aplikaci TalkBot, která převádí text do řeči hlasem, který dle Roilanda zní poněkud depresivně. Rickův robot na posunutí másla je namluven stejnou metodou. (Vitox)
  • Název epizody Something Ricked This Way Comes odkazuje na snímek Something Wicked This Way Comes (1983) a na stejnojmennou knižní předlohu (1962) Raye Bradburyho. Příběh je přitom jakýmsi mixem Bradburyho románu s knihou Stephena Kinga "Nezbytné věci". V epizodě se objeví i obchod pojmenovaný podle Kingovy knihy. (Firebug)

Reklama

Reklama