Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve finální epizodě první série se Beth s Jerrym vydávají na rekonstrukci ztroskotání Titanicu, Rick se zatím doma ujímá velení a rozhodne se uspořádat obrovskou párty pro všechny své mimozemské přátele. (Oralfabet)

Recenze (17)

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co se odehraje ve finále první série je bezesporu šílenost. Spousty bizarních postaviček vedle sebe, nepotopení Titanicu, zkrátka a dobře je vidět, že Rick není jediný, kdo šňupe fialové krystaly. A o když podobně jako u kabelovky nevím, jestli to na mě už místy nepřestává fungovat. Ale jako kalba na uzavření série, jednoznačně skvělé. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jinak uzavřít první sérii téhle šílené show, než intergalaktickou párty s tragickým podtextem, který překlene křehké rodinné stmelování. No… hodnocení dílů seriálu po jednom byl rozhodně zajímavý experiment, který si však zopakuji maximálně v případě minisérií. Ale myslím si, že v případě Ricka a Mortyho svědčí o kvalitách seriálu už jen to, že jsem to se svými domýšlivými komentáři vydržel celou první sezónu. Good shit. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zdařilé zakončení série. Opět mě však bavila pouze jedna dějová linka. Tentokrát ta s naprosto dokonalou kosmickou párty, kam se sjel ten největší odpad z vesmíru. Naopak rande na Titanicu bylo poměrně velké zklamání. Naštěstí nezabíralo v tomto dílu zase tolik místa. A teď vzhůru na další sérii. [85 %] ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen z logického hlediska by si každý z diváků měl oblíbit alespoň jednoho z ústřední dvojice protagonistů, já ale sahám po Jerrym, jeho úžasném originálním dabingu a vtipným situacím, kterých v jeho přítomnosti nikdy není nedostatek. Narážky na Titanic byly prostě parádní. Konec série hezky navnadil na řadu pokračující. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (7)

  • Party pro cool teenagery odkazuje na epizodu Alko a nealko (1999) ze seriálu Machři a šprti (od r. 1999). Další narážkou je postava Nancy, která kopíruje postavu Millie Kentner ze stejného seriálu. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama