Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Ricka a Mortyho si člověk musí jistojistě zvyknout, ale když už se vám to konečně povede, tak se od seriálu nemůžete odtrhnout. Nelze nevytknout, že bláznivé povedené epizody střídají ty až přehnaně nezáživné, v celku se ale jedná o animovaný boom, který omámil svět a mě z velké části taky. Do teď mi hraje v hlavě to otravné "Get Schwiftyyy!" [viděno na Netflixu] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to na první dobrou, ale docela se do toho dostávám. Jakmile naskočí to brutal blackened metalové logo Rick a Morty, tak se rozjede série totálních ujetostí, které neberou konce. Vůbec nechápu, kam na ty nápady tvůrci chodí. Pořád je to dost zběsilý, místy dost trapný, ale celkově vzato.....mám chuť na další sérii. Tvůrci navíc občas umně používají dobrej hudební podkres. Závěrečný díl s podkresem skladby Nine Inch Nails - Hurt byl hodně peckovní. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzestupná tendence. Hlavě závěr je masakr. A to ještě nikdo netuší, že jde o sečuánskou omáčku z mekáče. Mám to podobně s McCountry, které ti kokoti taky zrušili! Update: McCountry nyní ve snídaňovém menu?! Kdo mě odposlouchává?! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haleluja. Nejvtipnější moderní seriál pod sluncem. Narvaný hláškami a popkulturními odkazy, inteligentní, prudce originální, šíleně návykový a zatraceně napínavý! Před Rickem a Mortym jsem žil jenom napůl. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii si tvůrci evidentně ještě lépe našli a užívají si ty nejšílenější nápady, což je super hlavně díky tomu, že oproti první "testovací" sérii se dopustili mnohem méně přešlapů, které by nefungovali. Tady je to pro mě 100 % dost slabá 8. epizoda, ale jinak je tohle výbornější úlet a to i díky vážnějšímu finále. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál byl od prvních dílů první série bomba, ale hned v půlce začala kvalita dílů povážlivě klesat. Druhá série je už vyloženě průměrná, místy ani to ne. Vůbec se mi nelíbí, jak si tvůrci libují v násilí a prezentují ho velmi ležérně. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je za mnou a zatímco tu první mi nejvíce evokuje hláška: " I´m Mr. Meeseek, look at me!", u druhé je to: "Show me what you got! ". Každopádně jsem převelice spokojený, u tohoto seriálu mám naprostou jistotu v tom, že se budu bavit. Závěr druhé řady mě navíc přímo pozval ke sledování třetí série a já už se těším velice velmi. Na druhou stranu je faktem, že mě citelně zasáhla smrt Birdmana... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas ma chytili stavy, kedy som sa neuveriteľne smial pričom som si bol vedomí, že to čo vidím, nielenže nemá hranicu, ale je to tak značne prestrelené, že sa jedná o zvláštny mix nechutnosti a morálnej skazenosti. Pritom to ale stále dokáže byť trefné a v rámci jednotlivých dielov aj veľmi originálne a nápadité. 2.séria - 100% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's funny to say they are small, it's funny to say they are big..." Druhá séria Ricka a Mortyho je v mnohých ohľadoch oveľa uletenejšia a bláznivejšia ako bola tá prvá, ale to hneď neznamená, že bola aj lepšia... Pri pozeraní sa mi často stávalo, že mi dané vtipy neprišli ani trochu zábavné aj napriek tomu, že boli práve za týmto účelom vytvorené. Ale nechcem len kritizovať, je tu aj niekoľko poriadne premakaných nápadov, ktoré ma miestami naozaj neskutočne udivovali. Mám na mysli napríklad príbeh so spomienkovými parazitmi alebo dobrodružstvo vo svete, ktorý sa schováva vo vnútri autobatérie, ale rozhodne pobavili aj medzigalaktická manželská poradňa, očisťovací zabijacký festival a záverečný nečakaný zvrat na svadbe jednoducho nemal chybu... K tomu prihoďme ešte výborný soundtrack (ktorý bol v tomto prípade ešte lepší ako v prvej sérii) a vo výsledku sa dostaví parádna sci-fi jazda, ktorá však niekoľkokrát poriadne zakopne, ale finálne dve epizódy ju vrátia naspäť na vrchol a posledná scéna perfektne navnadí na pozeranie ďalšej série (prvú časť tretej série som si aj hneď pozrel). Moje hodnotenie je rovnaké ako predtým, opäť dávam 9/10, pretože aj keď boli niektoré nápady oveľa lepšie ako v prvej sérii, tak si myslím, že v celku je druhá séria rovnako dobrá ako bola tá prvá... "Weddings are basically funerals with cake." ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna byla zřetelně depresivnější než ta první, a to je říci, vyniká však ještě bláznivější absurdností a reality-checkem, který se prostě do člověka zakousne a nepustí. Konec sezóny byl naprostý skvost. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se nemohl dočkat, až zhltnu další nálož dílů, protože jsem už přibližně tušil, co můžu očekávat, ne že bych ale stejně nezůstal překvapený. Do oka mi tentokrát padly všechny díly bez výjimky, ty nejoblíbenější bych však spíš hledal v první sérii. I nadále jsou epizody naplněné klady, které jsem vyjmenoval dříve, což zahrnuje i titulky. (Netflix) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto okamžikem Ricka a Mortyho naprosto zbožňuju! Druhá série měla jen jednu opravdu špatnou epizodu, a to byla paradoxně ta s interdimenzionální televizí, která stála za prd už v první sérii. Jinak? Výtečná, inteligentní, nahláškovaná jízda, která se zase o dost víc odvázala ve vulgaritě a mnohdy přišla s až geniálně absurdními nápady. Pokaždé jsem se těšil i na potitulkové scénky. A to emocionální zakončení? Wow! Jde se na třetí štaci! ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přestože první interdimenzionální kabelovka měla také vedlejší zápletku, tentokrát to není žádné klišé, a místo předvídatelného hřejivého ujištění, že se dva nejhorší rodiče v celém mnohovesmíru bezmezně milují, je tu Werner Herzog a jeho bezradný monolog o tom, jak lidé planety země milují své penisy. Pokud jsem považoval kabelovku v první sérii za nejslabší díl, a v této jsem ji byl schopný snést, vypovídá to myslím leccos o stoupající tendenci kvality seriálu. Epizody jako Total Rickall nebo The Ricks Must Be Crazy připomínají, že show ještě neskončila s vyvoláváním existenciální krize i navzdory svému nablblému humoru, zatímco přímočařejší díly upevňují „serióznější“ složku seriálu. Podle mě je to právě druhá série, během níž si Roiland a Harmon ujasnili, co je na Ricku a Mortym to nelepší, a začli podle toho tvořit. ()

Reklama

Reklama