Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím snad nejlepší epizoda vůbec. Nápad s autobaterií s vlastním vesmírem, kterou pohánějí tamní nevolníci byl prostě úžasný. Skvěle fungovala i linka se Summer a dokonalým obranným systémem. Třešnička na dortu byla potom potitulková scéna. Zajímalo by mě, jaké drogy tvůrci berou, protože tohle jen tak člověk nevymyslí. Co se týče hladiny šílenosti nápadů, tak v tomhle se v rámci Česka může tvůrcům rovnat snad jen dokotr filosofie Ivan Bartoš. Skvělé. [90 %] ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl ve všech ohledech... Nápad okolo baterie byl skvělý, momenty se Summer byly také úžasné, ale potitulková scéna mě totálne odjebala... Celý díl jsem se tlemil... [95 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minisvet vo svete ktorý netušiaci vyrába energiu predovšetkým pre Rickovo auto. Pričom z celkového vyrobenej energie dostanú len zlomok. Až raz sa minisvet rozhodne prestať vyrábať energiu. Môžeme poďakovať novému vedcovi, ktorý vynašiel mikrosvet, aby vyrábal energiu namiesto pôvodných stepperov. Wait a minute! Toto asi nedopadne dobre... ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, Rickové musí být šílení. Ale ještě šílenější musí být tvůrci nebo nevím, kam na takovéhle nápady chodí. A teď nemám na mysli jen tu dokonalou linku s autobaterií ale taky úžasnou vedlejší linku o ochraně Summer. Zkrátka a dobře další skvost v rámci této série. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový zahozený potenciál!!! Nekonečné množství vesmírů, teorie toho, že jsme jen v řetězci něčeho nekonečného směrem nahoru i dolů a pak je to zahozené Rickovou arogancí a slouží mu celý vesmír... :( Aby jezdil autem. ()

pencho

všechny recenze uživatele

Okay, takže proč tato epizoda vůbec nedává smysl? Jsem přesvědčená, že něco z toho je úmyslné, ale i tak.  1) jak může auto chránit Summer, pokud je celá epizoda o tom, že auto je vybité a nefunguje? 2) proč si Rick a Morty nasazují kostýmy pokud už tak vypadají jako mimozemšťané? 3) prezident Rickova světa řekne, že čas plyne pomaleji v miniverzu, ale Rick mluví o svém světě tak, že ho vytvořil a počkal než se v něm vyvine civilizace (=čas musí ubíhat rychleji v miniverzu, jinak by se Rick nedožil vývinu celé civilizace)  Určitě je tam spoustu dalších bullshitů, ale koho zajímají moje analýzo, žeano? ()

Reklama

Reklama