Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Interdimensionální kabelovka je rozporuplná i podruhé. Některé skeče jsou silnější, některé slabší než minule. A ta vedlejší linka je rozhodně emocionálně slabší než minule, místy ale víc baví. Celkově tak ve mě celá epizoda opravdu zanechala rozporuplné pocity a obecně trošku nevím, co si o ní mám myslet. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám být hodně zklamaný a neustále si pokládám otázku, proč je Rick a Morty u tolika lidí tak oblíbeným seriálem. Opravdu dobrých dílů bych napočítal na prstech jedné ruky. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl na mě působil dojmem, jako když doktor filosofie Ivan Bartoš neodhadne dávku omamných látek a začne představovat svým voličům svůj volební program z říše hororové fantazie a dělat tak úspěšně z voličů bývalé voliče. Linka s Jerryho lilkem úplně o hovně a ani program televize se nepřiblížil obsahem dílu s televizí z první série. Velká nuda. [20 %] ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Podtitul epizody Tempting Fate odkazuje na film Tempting Fate (1998), kde je mimo jiné vynalezen způsob cestování do paralelních vesmírů. (Firebug)
  • V nemocnici si můžeme všimnout facehuggera na obličeji jednoho z pacientů. Jedná se o odkaz na film Vetřelec (1979). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama