Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick a Morty se dostávají na planetu, na které zrovna začíná očista – jediná noc v roce, kdy každý může dělat jakoukoliv trestnou činnost, která je normálně zakázaná a není za ní potrestán. Rick a Morty musí udělat vše, aby přežili. (Matej.Mirejo)

Recenze (16)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk pozoruje doktora filosofie Ivana Bartoše, který vesele chodí po světě, sere lidi a chlubí se, kterak mlátil v mladších žácích malé děti, tak si posteskne, že něco jako očista nefunguje v reálném světě. Bartoš by prděl do hlíny hned po prvním ročníku a Farského by zachránil jen stipendijní úprk za velkou louži, kde by se mohl věnovat vědě a výzkumu, čímž by následně pozvedl kvalitu životů 10 milionů Čechů. Pár vtipných momentek se zde našlo, ale převážně se jednalo o krvavou jednotvárnou jízdu. [70 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten moment keď pristanete na planéte Amishov kde si akurát idú vyrovnávať účty za uplynulý rok. Ide sa na nože a o život. It's Purge time! Rick and Morty samozrejme nešťastnou náhodou strácajú loď aj zbrane a do svitania je ďaleko. Má takýto sviatok opodstatnenie a nejaké východisko? ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda slabší ale pořád zábavná a spíše jen zapadnuvší mezi všemi těmi perlami druhé řady. Samozřejmě baví nějaké to přehnané násilí ale jinak epizoda vlastně nic zas tak zásadně skvělého nenabízí. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá myšlenka, že svět se může očistit od kriminality, když se zlo páchá povoleně jen jeden den...ale to je tak vše...za tu brutalitu a vulgaritu si díl víc nezaslouží! ()

Reklama

Reklama