Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (17)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svatba připomínající Bohuše Matuše s Lucinkou neměla chybu. Rozuzlení svatby a zvrat zase naopak připomínal rozvod Pirátu se STANem. Souhlasil i počet přeživších. Závěr, co si tak vzpomínám, se vůbec poprvé pokoušel hrát na smutnou a morální strunu a pevně doufám, že to bylo naposledy. Chci věřit, že tvůrci nerozhodnou jít cestou mnoha dalších seriálů a po krůčcích přetvořovat výstřední, cynické, arogantní, narcistické a egomaniakální postavy v normální nudné lidi, kteří budou jednat na základě něčeho tak ubohého, jako je morálka. Již dříve mi tímhle dokurvili Big Bang Theory. Tak snad si alespoň Rick a Morty zachovají svoji cynickou a bezohlednou tvář i v dalších sériích. Závěr mě opravdu zklamal. [60 %] ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po trochu nudnějším začátku na svatbě zase paráda, hlavně na miniplanetě, ale cliffhangery prostě ze zásady nemám rád (a to uvidím následující díl za pár dní), takže za plný počet nakonec ne. To nic nemění na tom, že druhá série byla opět 5* ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricka musia všetci dokopať aby prišiel na svadbu svojmu kamošovi Birdmanovi. Svadba bude čistou harmóniu oboch druhov so všetkými špecifikami. Avšak bude aj plná ľudí zo zoznamu hľadaných ľudí vesmírnej federácie. Svadba sa razom stáva miestom boja o prežitie. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! To jsou veškeré mé pocity z téhle epizody. Takové finále jaké si druhá řada zasloužila. Mimořádně emotivní, epický a pořád i na humor nezapomínající závěr. No co bych tu psal, když to na konci stejně nejlíp shrnul Mistr Poopybutthole. ()

Reklama

Reklama