Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem začínal třetí díl, tak jsem usoudil, že teď se to zlomí a seriálu vpálím pětihvězdu. Třetí díl třetí série je fakt parádní a žral jsem ho od začátku do konce. Další díly ale opět trošku zeslábly a jediný zajímavý moment přišel se sedmým dílem, který co dialog, to moudro a celkově to byl veskrze neskutečně zajímavej díl. Ve třetí sérii jsem si uvědomil, jak Rick a Morty tím osobitým vulgárním způsobem vypráví různé neotřelé náměty, které vlastně kolikrát nejsou moc vtipné. Naopak jsou mnohdy dost smutné a depresivní. Sedmý díl, kterým prostupuje melancholicky depresivní skladba od Blonde Redhead mi zůstane v hlavě hodně dlouho. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada má vážně koule, je hodně temná a má i asi nejvíce pamětihodných epizod. Ať už jde o okurku Ricka, děsivý svět složený z Ricků a Mortyů nebo paměťové kejkle jde skoro vždycky o náhul. I závěr Rick vs Obama je hodně podařený, hlavně bitka. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z popkulturních fenoménů, co mi tak nějak stále uniká, ale třeba už to v té další sérii přijde. Jen mě děsí, kolik vlastně těch řach bude, jelikož v tomhle desetiletí už najeli celkem slušné tempo. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Další porce existenciálně popkulturního mixu Dana Harmona slibovala zatím nejtemnější sezónu, čemuž také dostála. Ubylo prvoplánového humoru, díky čemuž se tvůrci mohli věnovat detailnějšímu rozvíjení konceptů epizod i psychologie postav, která funguje mnohdy lépe než v několikanásobně delších seriálových formátech. Na svém povrchu sice Rick a Morty stále zůstává nekorektní nonsensovou zábavou plnou narážek a cynismu, na druhou stranu odkrývá nitro svých postav tak zdrcujícím způsobem, že mnohdy ani nespadá do kolonky komedie. Nejlepší epizoda: The Ricklantis Mixup (7) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 2. sérii je to pro mě trochu slabší, naprosto výborných dílů je méně a bohužel se, jak už to časem bývá objevují ty, které se kompletně minou s účinkem. I tak je to pořád zábavná podívaná a nemůžu se dočkat, s čím tvůrci ještě přijdou. Chci jet na tom, co berou oni. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování třetí sezóny jsem si sice dovolil občas okomentovat nějakou tu drobnou nedokonalost, ale vsadím se, že si nějaký bezvýznamný poskok dovolil kritizovat i Leonarda či Michelangela (ne, nemyslím tím Želvy Ninja). Z animovaných seriálů, které jsem kdy viděl, je tento jasně nejlepší a já se těším na každý další díl. Teď se, bohužel, budu těšit hodně dlouho. Třetí řada byla výrazně temnější a dostávala se jednotlivým postavám pod kůži, zároveň v ní ale zůstalo všechno to, co mám na seriálu rád: zběsilá akce, smršť hlášek, odkazy na filmy a hlavně brutální humor. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not a cow. I'm a pickle. When I feel like it." Po kvalite, ktorú nastolili prvá a druhá séria som si myslel, že sa latka udrží na stále rovnako vysokej úrovni, no mýlil som sa... Tretia séria mi prišla doposiaľ najslabšia, a aj keď boli niektoré časti opäť vynikajúce, už sa našlo aj zopár takých, pri ktorých som sa ani raz nezasmial... A pri tom to začalo tak výborne – útek z väzenia v prvej epizóde je premakaný, hneď na to príde fajn paródia na Mad Maxa, potom je tu (podľa mňa) zatiaľ najlepšia časť celého seriálu s názvom Pickle Rick, no a pobavila aj superhrdinská paródia a potom ešte aj nečakané dobrodružstvo Ricka a Jerryho. Ale aj tak som mal jeden veľký problém... Prvýkrát sa mi stalo, že už som nemal chuť pozerať Ricka a Mortyho pravidelne, ale radšej som si pozrel nejaký iný seriál a práve preto som túto sériu pozeral viac ako 7 týždňov! Myslím si, že v takejto forme to už aj zostane, tento seriál si už pustím asi iba vtedy, keď už sa mi nebude chcieť nič iné pozerať... Nie som si úplne istý, čo u mňa spôsobilo tento pokles záujmu, ale určite to neznamená, že s Rickom a Mortym končím úplne, to nie, ale jednoducho to vidím tak, že si ich budem v budúcnosti púšťať oveľa zriedkavejšie ako doteraz. Ale na druhej strane, nezdá sa mi, že by to bol problém čisto tejto série, no aj tak my výsledný dojem nevychádza na viac ako 8/10... Dúfam, že si v najbližších mesiacoch pozriem aj ostatné série... "Hi, Mr. President. I'm Rick Sanchez, but not the one that did this. We Ricks travel the infinite and switch places with each other like hermit crabs, I think. I'm "Fly-fishing Rick"." ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, malinko slabší jak minulé sezóny, hlavně díky stále drzejšímu (adekvátně k tomu, jak s ním Rick zachází) Mortymu, zdálo se mi to až moc hektické místy, ale je pravda, že oněch 10 dílů dokoukáno a hladově touží po dalších. Velmi povedé, Rick and Morty prostě vedou. Naprostý ignor klišé nebo klasické struktury dílu, která zde zjevně chybí, napomáhá k tomu, že absolutně netušíte, co se stane a možná proto to mají lidé tak rádi. A přitom je to vše "logické" :-) Super sérka. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, jak moc jsem zpohodlněl a nechal se rozmazlit. Jakmile se totiž nejelo nad 100 %, tak jsem začínal pomalu brblat. Kdybych však tvrdil, že se u mě objevila nespokojenost nebo přejedení se materiálem, tak by se to ani zdaleka neblížilo pravdě. Jen pořadí dílů mělo být jiné, protože tahle bude čekání o malinký kousíček snesitelnější. Krutý aprílový žert se povedl. (Netflix) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý začátek, mohu vyzdvihnout jak první epizodu, tak třeba legendárního Pickle Ricka. Zbytek byl taky super, místy se trochu plácal, ale jinak jsem s třetí sérií velice spokojen. Jen to zakončení nebylo už tak působivé. No... a teď si počkat pár let, než se k nám dostane i čtyřka, jestli vůbec. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nálož neuvěřitelně šílených dobrodružství jednoho až moc chytrého dědečka a až moc podřízeného vnuka minimálně svými názvy, ale několikrát i samotnými průběhy epizod zase zparodovala či rovnou totálně zesměšnila nejrůznější filmové i seriálové výtvory, případně společnost samotnou a já se na pár nezáživných výjimek měl zase u snídaně či oběda čím pobavit. Epizoda Pickle Rick naprosto vévodí všem animovaným seriálům současné tvorby! [viděno na Netflixu] ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série tohodle seriálu má ten nejlepší otvírák, jakej jsem kdy u jakýkoliv televize viděl. Naposledy mě takhle položil možná jeden z prvních dílů Lost…? Tak či tak, nejenže Rickshank Rickdemption nasadí laťku velmi, velmi vysoko, zbytek sezóny ji podle mě neshodí, byť jsou v ní pro mě některé spíše nudné díly (hlavně poslední dva). Kabelovku nahradí mnohem smysluplnější Mortyho Mind Blowers, překvapivý záporák první série dostane více prostoru a nechybí ani parodie Avengers (jestli nějaká hláška vystihuje Ricka, není to „Wubba-Lubba…“, ale „Who the Fuck is Noob Noob?“). A člověk samozřejmě nesmí opomenout díl Pickle Rick, který funguje i jako akčňák, i jako další z řady „ano diváku, budeme nadále podkopávat tvá očekávání,“ tentokrát s tím zvratem, že je tu Susan fucking Sarandon a ta nastaví Rickovi zrcadlo, které je vlastně jen takový velmi ostrý střep. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Držíme se svatých standardů. Nic nijak extrémně nevybočuje ani neposouvá hranice. Spíš jde o to jak moc jste k seriálu napojeni a jaký k němu máte citový vztah. Epizody jsou někdy slabší, někdy lepší a vše jde ruku v ruce. S tím, že první díl přišel mnohem dřív a nějak nás přiblížil k cíli jako celé nové série. Rozhodně neshazuji kvality posledního kousku, ale Rick and Morty pro mě bude asi hlavně prvek seriálu, na který je možné se těšit, s chutí podívat, ale nikdy na tom nebudu nějak ujíždět. Ale už nyní je to kult. A bohužel i mainstream. ()

Reklama

Reklama