Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (31)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající epizoda, která bohužel neměla 2 stejně dobré poloviny. Na rozdíl od značné části zdejšího hodnotitelstva, mě všechny ty píčoviny o nefungující rodině a kdesi cosi - prostě jaksi neberou. Není to zajímavé a ani vtipné. Na druhou stranu ta část, kdy je Rick okurka a prodírá se nástrahami kanalizace a následně se pustí do křížku dokonce s ruskou mafií, ta je skoro až geniální. U té jsem chrochtal blahem. [83 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud to nebyla nejlepší epizoda celého seriálu, v top trojce je určitě. Pickle Rick by si zasloužil samostatný seriál nebo celovečerák, určitě by mě bavil. Od ovládání švába se epizoda zvrhla do zatím nejbrutálnější řežby a u tohoto seriálu už to něco znamená. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak se noříme čím dál více do hloubky a odkrýváme skrytá zákoutí duše jednotlivých postav. To je něco, co by člověk od podobného typu seriálu určitě nečekal. Rick si poradí v každé nebezpečné situaci, dokonce i jako bezbranná okurka, o to větší problémy však má sám se sebou a se svým životem. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK. Chcel som ku Rickovi a Mortymu napísať nejaký duchaplný komentár až po dosledovaní tretej série ale Pickle Rick si zaslúži byť okomentovaný sám za seba. Zatial pre mňa najlepší diel z celého seriálu. Najakčnejší, najabsurdnejší, najvtipnejší a s najkrajšou animáciou. Pickle Rick jednoznačne najlepší nápad tvorcov od "Mr. Mísiks". + Ending po titulkoch bol po dlhej dobe veľmi podarený (ináč sú veľa krát riadne trápne). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná vůbec nejbláznivější a tím pádem nejlepší epizoda celého seriálu, alespoň prozatím. Skvělá akce v rukou té zdejší nekompromisní animace. Krve je tu za 20 minut více než v celé sérii Saw dohromady. ()

Reklama

Reklama