Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (17)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde chválím zejména fakt, že se jedná o jednu z mála epizod, kde se neřeší ty rodinné píčoviny, ale jsme svědky akce, která se zprvu tváří jako extrémní píčovina. Ale sledovat Ricka, s jakým nezájmem se účastní akce na záchranu vesmíru a jeho následnou účast ve hře, kterou si připravil na strážce galaxie, když se předchozí večer ožral, to bylo k nezaplacení. Krásná parodie na superhrdinské píčoviny s příjemnou Saw vložkou. [84 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Morty si vyhádal dobrodružstvo s elitnými the Vindicators, ktorí volajú o pomoc len pri galaktickych pohromách. Rick nimi však pohŕda a tento pohľad je obojstranný. superheroes? No to určite! Každý má nejakú temnú minulosť a tak sa the Vindicators dostávajú do strašnej pasce ktorá odhalí ich najtajnejšie Ja v hre o život a lá Saw. Čo všetkých čaká nevie však ani samotný Rick pretože všetko zinscenoval počas prehýrenej noci. Jeho nezáujem o záchranu vesmíru je však citeľný a the Vindicators začínajú bojovať o holý život iba s pomocou Mortyho, ktorý pozná drunk Rick moves. ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parodie na superhrdiny mě fakt nebrala. Samozřejmě, že Rick se ukázal jako nejlepší superhrdina, ale bohužel pro tentokrát musím ubrat více hvězd. Naštěstí je takové hodnocení spíše raritní. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně ve stylu seriálu skvěle zvrácená parodie jak na superhrdiny, tak samozřejmě na Saw. Přičemž zde máme i skvělou point, která (a to je pro tuto sérii velmi příjemná změna) se netýká rozvratu rodiny a samozřejmě příjemně boří očekávání. ()

Reklama

Reklama