Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se sice neřítila kupředu ozlomkrk, ale zase patřila k těm temnějším, které rozpitvávají Rickovy vztahy k rodině a celkově ke všem ostatním. Každopádně jsem se bavil a mořská okurka po titulcích mě totálně vyřídila. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zajímavá epizoda, která nás blíže seznámila s hlavním duem tím, že je oba rozdělila na toxickou a netoxickou část. Docela jsem se bavil, když jsem mohl sledovat nejotravnější charakter ve vesmíru - Mortyho bez toxinů. Naštěstí dal Rick v závěru znovu vše do pořádku. Seriálový strop to úplně nebyl, ale bavilo. [80 %] ()

matolos1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo mám niekedy pocit, že jedna epizóda sa dokáže tempom a dynamikou vyrovnať 1 a pol hodinovému filmu? Doslova spŕška hlášok a gagov vtom najlepšom slova zmysle. Ani sekundu sa nenudíte a za 22 minút dostanete príbeh, v ktorom sa vystrieda tucet nových prostredí so skvelou atmosférou a novými postavami. Seriál, ktorý ma nikdy neprestane prekvapovať. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Když Morty a Stacy dorazí do Rickovy garáže, Morty se ptá, zda Rick zná technologii Ben Wa. Ben Wa Balls (u nás známé jako Venušiny kuličky) jsou erotickou pomůckou. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama