Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Batahst8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. Nejslabší série, ale furt to dokáže bavit (káď s kyselinou v 8 díle, celý 4. a 5. díl, atd.) a poslední díl (Ten nejlepší) dokáže i dojmout. Postavy fungují, scénář je dobře napsanej, naanimovaný je to dobře a kupa odkazů na filmy ať jsou to Danyho parťáci, Terminátor, Edge of tomorow, Vetřelec, Návrat do budoucnosti, atd. Bohužel nejslabší sérka, ale furt je velmi kvalitní a těším se na další. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa znova funkčné. Dokonca aj reklamný šiesty diel, kde takmer nič nedáva zmysel. Seriál si drží svoj štandard. Nielenže sa vracia k starým postavám a dejovým líniám, kde obohacuje líniu vzťahov, hoci len v malom počte častí, zároveň si ale ide svoje v ďalších uletených dobrodružstvách, kde sa niektoré stávajú kultovými - The Old man and the Seat alebo perfektný Promortyus. Niečo, čo pre mňa funguje na všetkých leveloch a úrovniach. 4. séria - 100% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Den, kdy ohodnotím libovolnou z nových sérii Ricka a Mortyho něčím jiným než pěti hvězdama, bude dnem, kdy internet imploduje do červí díry, ta následně vytvoří transcendální spojnici mezi naším světem a bezpočtem alternativních realit, a z těch začne proudit krvelačná masa našich vlastních klonů, lovících ostatní humanoidy kvůli těžbě zubní skloviny, která v technologicky vyvinutějších multiversech slouží jako univerzální palivo do převaděče spojitosti. Ten seriál je tak dokonale debilní, že se u každýho dílu řehtám jak protrženej. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě první řada, u níž už jsem musel u několika dílů čekat týden co týden na nové epizody. Ač mě za to mohou někteří lynčovat, já osobně si mnohem více užil první polovinu a v té druhé jsem se už spíše vezl na vlně toho, abych sérii "prostě dokončil". Nejspíše se s tímto opakuju už u každé sezóny, ale ty slovní hrátky v názvech epizod jsou tím nejgeniálnějším aspektem celého Ricka a Mortyho. P. S. Díl s názvem Rattlestar Ricklactica atakuje na post nejlepší epizody celé TV show. [viděno na Netflixu] ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina čtvrté série je naprosto otřesná. Otravné a levné (nikoli nápadité a chytře vystavěné). Měl jsem pocit, že tvůrci měli udělat nějakej počet epizod, ale vlastně se jim do toho nechtělo a neměli ani nápady, tak něco splácali a mě to přišlo jak třicátá sérka Simpsonů, kde už postavy postrádají vlastní osobnost a fungují jen (na principu setrvačnosti) jako karikatury sebe samých. Výsledek je infantilní, hloupý, afektovaný, trapný... Druhá polovina byla lepší, ale ne o moc. Stále mě nic nerozesmálo, ale už to alespoň nebylo tak strašně "levný". 1,5/5 - Doufám, že tvůrci nevyplýtvali všechen svůj elán a všechnu svou nápaditost během tří sérií. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (18)

  • V čase 9:32 je kromě QR kódu odkazujícímu na e-shop v pozadí vidět i vesmírné lodě ze hry „Galaga“. (grovik.net)
  • Hláška „You son of a bitch, I'm in“ odkazuje na snímek Predátor (1987). (Nefrox)

Reklama

Reklama