Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda byla výborná. Dlouhodobě patřím do cílové skupiny tohoto seriálu, takže v naprosté většině případů hodnotím jednotlivé epizody pěti hvězdičkami, a ani tady jsem nemusel udělat výjimku. Děj mě po celou dobu hodně bavil, ale němá pasáž byla naprosto dokonalá. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záblesk návratu ke kvalitnímu obsahu, ale stejně je to jen slabý odvar předchozích řad. Jeff Loveness je ničitel tohoto seriálu a bohužel dostal do svých neschopných pazourů i Antmana 3. Už teď mě jímá hrůza z toho, co ve filmu předvede. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víceméně Harmon zde reaguje na hate, který vznikl po Pickle Rickovi. "Není špatný nápad, je jen špatné provedení" je zde doslova řečeno. A celé to je, že Rick se snaží udělat epizodu s nějakým gimickem, ale Morty mu to překazí. Nevím čím to je, ale tahle epizoda obsahuje dost odkazů na věci, které byli tak relevantní před šesti lety (např.: GamerGate, Antifa a podobné sračky, odkaz na film Arctic s Madsem Mikkelsenem). Jediná zajímavá věc je to, že Morty musí žít s tím, že zabil spousty "svých alternativních já", ale víceméně jde o epizodu, která by byla průměr v prvních dvou sériích. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, konečně! Ve 4. Sérii jsem zatím kromě dračího dílu a dílu s vlakem dal všem epizodám plný počet, to ale neznamená, že v porovnání s předchozími sériemi nešlo o drobné zklamání... Tohle je zatím rozhodně nejlepší díl téhle série a jeden z nejlepších vůbec, totálně nepředvídatelná bomba nacpaná skvělými vtipy a momenty. I didn't know ass was on the menu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je čas uznať že aj Morty môže mať dobrý nápad a Rick zase zlý nápad. Ako jeho hlúpy acid vat. Načo je to komu kedy dobré? Unless... A Morty si dá postaviť vec, ktorá mu ukáže jeden celý život na dlani. A prežijete vďaka nie cestovaní v čase ale vlastnej odhodlanosti. Unless Jerry... ()

rumbakoule69 

všechny recenze uživatele

Tahle epizoda je Rick and Morty at its peak. Naprosto úžasná kombinace skvělé hudby, absurdního humoru a až tragického Mortyho lovestory a vše se točí jen kolem stupidní kádě s kyselinou. Geniální! ()

Reklama

Reklama