Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer 2
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (394)

Claw 

všechny recenze uživatele

Říká se, že seriály jako Futurama, Simpsonovi a Archer nastavily laťku animovaných seriálů moderní doby. Při vší úctě, "Rick a Morty" přišel s prvky všech těchto skvělých seriálů a jednoduše zdecimoval veškerou konkurenci. Komediální, vulgární, fekální a originální jízda s legendárními postavami Rickem a Mortym. Humoru je spousta, prostoru k zasmání je zde opravdu nespočet a zároveň všechny ty šílenosti působí geniálně a nápaditě. Tvůrci musí být fakt šílená politicky nekorektní hovada, protože se vůbec s ničím nesrali. Každá epizoda je jako horská dráha a zanechává v nás smích i myšlenky k zamyšlení. Způsob, jakým tvůrci propojili futuristické prvky a rodinné drama tak uceleným a lákavým způsobem, je opravdu úctyhodný. Nepochybně vytvořili mistrovské dílo... Vzácný klenot mezi současným soupisem všech podobných seriálů. Svět "Ricka a Mortyho" nabízí neomezené možnosti, a to je skvělá zpráva pro netrpělivé fanoušky, jako jsem já, kteří se nemohou dočkat, co vykouzlí v další sezóně. Opravdu příjemný seriál a všem doporučuji ho vyzkoušet. /90%/ ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Kreslený Návrat do minulosti se stal současností, yes. Prostoduchý Morty, který má sklon být naivní, nedůmyslný a chvílemi mu chybí duchapřítomnost, má štěstí, že má dědu, který tak rád pije alkohol, slintá, cestuje časoprostorem a věnuje se všelijaké vědě od fyziky po chemii a biologii. Navíc jejich výpravy jsou vtipné (Pluto, Titanic) a nepostrádají vtip a nápady. A to se u animovaných seriálů cení zlatem. ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej nářez Biiiitch!!! Tohle si dávám místo Jointa, a nebo radši dohromady, když mám nějakej ten kosmickej Shiiit biiitch :)) nenajdete vtipnější zmrdy než je Rick and Morty!!! Waba laba dap daaap biiiitch... Tiny Riiiick Biiiitch!!! Fakt to miluju, já i moje přítelka i snad všichni komu jsme to ukázali. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vubec nenaplnilo svuj hype. Prijde mi to jako kdyz se nejaky fanousek Futuramy a South Parku snazil vyplodit neco sveho na ten zpusob, ale vysledek je horsi, nez oboji. Neni to tak chytre zabavne jako Futurama a ta politicka nekorektnost South Parku je tady spis otravna. Nedojel jsem ani prvni serii. 4/10 ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi najbláznivejší a najenergickejší animovaný seriál aký tu máme. Už po prvej sérii sa z toho stal pre mňa menší kult kde sa šialeným nápadom nekladú žiadné prekážky a drvivá väčšina časti srší originalitou ako málo čo. Rick je egocentrický hulvát a Morty dokonale sympatický smoliar. Ostatné postavy tiež na výbornú. 1. séria 8/10  2. séria 10/10  3.séria 9/10 4. séria 8/10 5.séria 7/10  6.séria 8/10 ()

Galerie (489)

Zajímavosti (216)

  • Když se Rick vrátí, aby ošetřil Mortyho zlomené nohy, vysvětluje, že byl v budoucí dimenzi, kde byli všichni lidé mladí a fascinováni jeho věkem, což odkazuje na film Loganův útěk (1976). (Arigato)
  • Justin Roiland ještě před Rickem a Mortym vyvíjel pro stanici Cartoon Network seriál Dog World o normální rodince žijící ve světě inteligentních psů. Seriál nakonec nikdy nevznikl a na internetu lze nalézt pouze fragment pilotní epizody. Hudba k její znělce byla nakonec použita pro Ricka a Mortyho. Nejvíce odkazů na nerealizovaný seriál je v epizodě Lawnmower Dog. Rick jednou svého psa osloví Ruffles - jménem domácího mazlíčka ze seriálu Dog World. Otcovské postavy v obou seriálech se navíc jmenují Jerry, což je jméno Roilandova psa. (Firebug)

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama