Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer 1
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2013) (S01) 

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

Série 2 (2015) (S02) 

Na Ricka a Mortyho si člověk musí jistojistě zvyknout, ale když už se vám to konečně povede, tak se od seriálu nemůžete odtrhnout. Nelze nevytknout, že bláznivé povedené epizody střídají ty až přehnaně nezáživné, v celku se ale jedná o animovaný boom, který omámil svět a mě z velké části taky. Do teď mi hraje v hlavě to otravné "Get Schwiftyyy!" [viděno na Netflixu] ()

Série 3 (2017) (S03) 

Další nálož neuvěřitelně šílených dobrodružství jednoho až moc chytrého dědečka a až moc podřízeného vnuka minimálně svými názvy, ale několikrát i samotnými průběhy epizod zase zparodovala či rovnou totálně zesměšnila nejrůznější filmové i seriálové výtvory, případně společnost samotnou a já se na pár nezáživných výjimek měl zase u snídaně či oběda čím pobavit. Epizoda Pickle Rick naprosto vévodí všem animovaným seriálům současné tvorby! [viděno na Netflixu] ()

Série 4 (2019) (S04) 

Pro mě první řada, u níž už jsem musel u několika dílů čekat týden co týden na nové epizody. Ač mě za to mohou někteří lynčovat, já osobně si mnohem více užil první polovinu a v té druhé jsem se už spíše vezl na vlně toho, abych sérii "prostě dokončil". Nejspíše se s tímto opakuju už u každé sezóny, ale ty slovní hrátky v názvech epizod jsou tím nejgeniálnějším aspektem celého Ricka a Mortyho. P. S. Díl s názvem Rattlestar Ricklactica atakuje na post nejlepší epizody celé TV show. [viděno na Netflixu] ()

Série 5 (2021) (S05) 

Rick a Morty jsou snad vůbec nejkomplikovanějším animákem, který kdy vzniknul a stoprocentně si jej může užít snad jen stejný vědátorský magor jako je právě Rick. Nebo seriálu sedne na lep i spousta z nás, co mnoho ze zdejších žvástů nepochopí, navzdory tomu si ale bude šílená dobrodružství téhle dvojky užívat a těšit se na každé další. Pátá řada začla naprosto úžasně s hromadou popkulturních odkazů, aby pak doručila v klasickém stylu i pár až nesmyslných dílů. 80 % tedy zcela adekvátních. [viděno na HBO GO] ()

Série 6 (2022) (S06) 

Jedna z nejkultovnějších animovaných bláznivin přilétla i v letošním roce, aby byla zase místy přeplácaná, ale mnoha kouty nesmírně zábavná a hlavně kvůli tomu Ricka a Mortyho žere celý svět i po tolika dílech. 7. řada je jasná, jen doufám, že se brzo nebudeme už trochu točit v kruzích. Všichni opěvují Night Family jako nejlepší epizodu série, já musím vyzdvihnout hlavně JuRicksic Mort. [viděno na HBO Max] ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama