Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer 2
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele ALIENka_ k tomuto seriálu (7)

Edge of Tomorty: Rick Die Rickpeat (2019) (S04E01) 

Tak čtvrtá série vůbec nezklamala (uznávám, že jsem měla trochu obavy, přece jenom už je to čtvrtá série) a rozjela to šíleně pěkně od začátku. Zase spousta odkazů na všechnomožný a skvělá parodie na média a politiku. Prostě Rick a Morty se vrátil a já si to plánuju kurva užít. Wubba Lubba Dub Dub! Hodnocení: 10/0 ()

The Old Man and the Seat (2019) (S04E02) 

Rick a Morty aneb Rickovo hovnový dobrodružství. Po první epizodě, která byla dost šílená, je tahle naopak zase trochu pomalejší a ne tak vtipná jako první, ale pořád jsem si to sakra dost užila, ten Rick a Morty mi chyběl. Po třech řadách je taky vidět, že se rodina trochu změnila, i když to není nic šílenýho, tak stejně pěknej detail. Nejvíc je to asi vidět na Rickovi, kterej už není takovej bezcitnej zmrd (což mi ale docela chybí upřímně :D). Hodnocení: 8/10 ()

One Crew Over the Crewcoo's Morty (2019) (S04E03) 

Na tenhle díl jsem se musela mrknout dvakrát, abych to všechno pobrala a nic mi neuniklo. Dobrá parodie na heist movies, která mi připomněla, jak dlouho už jsem žádnej neviděla a taky zřejmě dlouho ještě neuvidím. Jenom mě docela sere, že mi Rick a Morty už nepřijde tak vtipnej jako dřív (edit: beru zpět, viz. příští díl), i když je to pořád šílená jízda. Hodnocení: 8/10 ()

Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty (2019) (S04E04) 

Tak tenhle díl je masakr! Beru zpět všechno, co jsem řekla o tom, že mi Rick a Morty už nepřijde tak vtipnej jako dřív. Epizodu o tom, jak si draci vlastně chtěj jenom zaprcat jsem asi potřebovala. Jestli existuje nějakej fetiš na dračí prcání, son of a bitch I'm in! (Ale taky bych docela ráda věděla, proč ten kocour mluví, jediný co mě napadlo je, že má fetiš na mrtvoly ach jo) Hodnocení: 10/10 ()

Rattlestar Ricklactica (2019) (S04E05) 

Na delší dobu teď poslední epizoda, než nám Adult Swim naservíruje další pochoutku v podobě druhý půlky série, a musím říct, že tenhle díl byl ze všech nejchutnější. Kurvaa to bylo zakončení polosérie - plno random sraček a hadí planeta a tak skvěle to do sebe zapadá, no já se poseru, jak může bejt něco takhle geniální! Tak a teď už mi nezbejvá nic jinýho, než čekat na další dávku do žíly tohohle úžasnýho počinu. A že se těšim jak sviň, to vám můžu potvrdit! Hodnocení: 10/10 ()

Never Ricking Morty (2020) (S04E06) 

Nepochybuju o tom, že si při tvorbě Ricka a Mortyho daj tvůrci občas trochu do nosu, ale zhruba takhle to vypadá, když si řeknete "Tak trochu víc mi neuškodí." Absolutně nechápu, co se tady kurva stalo. To jak jsem měla pobrat všechno? Však je to strašně překombinovaný, většinu času absolutně netuším, co se zrovna do prdele děje. :D Aby bylo jasno, když je to trochu shitfest tak to mám ráda, ale zase všeho s mírou. Doteď nechápu, co to sakra bylo. Drogy pouze s mírou děcka. Hodnocení: 32 houbiček za minutu/10 ()

Promortyus (2020) (S04E07) 

Sakra doufám, že se to nějak rozjede, protože zatím to stojí za velký hovno. Dřív to aspoň všechno dávalo nějakej smysl a příběh se nějak vyvíjel, teď je to už jenom šílený dobrodružství, absolutní shitfest a to je všechno. No tak tvůrci do prdele, však to umíte líp. Nebo je taky možný, že jsem přes karanténu ztratila smysl pro humor. Ok ale i kdyby, aspoň nějakej vtip o Vetřelci tam teda dát mohli. Hodnocení: sraní vajec/10 ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama