Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto šílený seriál. Obsahuje moře hnusu, obludností, nekorektnosti a násilí. Překvapivě mě ale první série bavila hodně. Nebýt asi 3 dílů, u kterých jsem se nudil dostal by plný počet. Děj se popsat nedá. Vědec Rick se vydává na různé mezidimenzionální dobrodružství se svým vnukem Morthym. Vždy se stane naprostá nepředvídatelná událost a absurdnost střídá ještě větší absurdnost. Tím je děj natolik zmatený, že postrádá veškerou ucelenost příběhu a jde pouze o nejabsurdnější a nejhumornější vyřešení problému. Tím vlastně nedochází k jakémukoliv posunu v ději hlavních postav skrze první sérii. Uvidíme v dalších sériích, jestli bude více kladen důraz na nějaký příběh. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Trochu mi trvalo, než jsem se naladil na rick&Mortyovský humor, ale s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Rick je naprosto perfektní postava a takovýho dědu by chtěl mít asi každý - brutálně upřímný, cynický a geniální. :-) Některé díly byly i na 5 hvězd (např. Raising Gazorpazorp), některé byly slabší, ale jako celek jsem se bavil více než dobře. Líbí se mi, že na sebe díly alespoň volně navazují. Zhlédnutí dalších sérií v budoucnu jisté! (Netflix, orig.) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jsem už jednou viděl asi před rokem a tehdy jsem byl lehce šokovaný, s jakou odvahou seriál přišel a moc se mi nezamlouvala animace. O rok později jsem se rozhodl podívat znova a rovnou na celou sérii... a nelituju! Je to šílená jízda, která je něco mezi Futuramou a South Parkem - bizarní vesmírná dobrodružství střídá fekální humor a ke sprostému slovu se nejde daleko. Sice mi přijde, že se genialita prvních dílů postupně vytratila v čistokrevnou zábavu, ale i tak jsem si první sérii dost užil a oblíbil. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Slovo „Morty“ zaznělo v epizodě celkem 113 krát. (itsp4trik)
  • Píseň, která hraje během závěrečných titulků, je „For The Damaged Coda“ od skupiny Blonde Redhead. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama