Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu jinak. Rick and Morty už tři roky kralují všem animovaným seriálům a zdá se, že ještě nějakou dobu budou. Ve třetí sérii už autoři trochu potlačili sci fi stránku a upřednostnili drama a emoce - ono je to logické. Dvě série totiž stačily, aby si všechny charaktery vytvořili určitou image a background a nyní se už dá s charaktery, jejich osudy a vztahy mezi nimi pracovat. Seriál stále dovede být neuvěřitelně vtipný, sarkastický, ale i drastický a depresivní. A všechno to zvládá na výbornou. U některých epizod se stále nestačím divit, s jakou originalitou autoři přicházejí, byť jsem se vždy domníval, že všechna témata moderního sci fi jsou už dávno vyčerpána a pořád se jen točí dokola v jiném kabátu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Držíme se svatých standardů. Nic nijak extrémně nevybočuje ani neposouvá hranice. Spíš jde o to jak moc jste k seriálu napojeni a jaký k němu máte citový vztah. Epizody jsou někdy slabší, někdy lepší a vše jde ruku v ruce. S tím, že první díl přišel mnohem dřív a nějak nás přiblížil k cíli jako celé nové série. Rozhodně neshazuji kvality posledního kousku, ale Rick and Morty pro mě bude asi hlavně prvek seriálu, na který je možné se těšit, s chutí podívat, ale nikdy na tom nebudu nějak ujíždět. Ale už nyní je to kult. A bohužel i mainstream. ()

Reklama

anetd1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s tvrzením o nevyrovnasti kvality jednotlivých epizod, každopádně ty kvalitní jsou naštěstí sakra kvalitní, a jako celek fungují výborně všechny. Slibovaná "the most darkest season" se za mě nekonala a jelikož jsme si během posledních dvou let čekání celý internet kolektivně automaticky nastavili extrémní laťku, dostavilo se mírné zklamání. Každopádně opravdu jen mírné, start byl raketový, prostředek bavil a konec zanechal spoustu námětů k přemýšlení a hloubání. Už teď se těším až si sérii ještě několikrát pustím, objevím, co mi uniklo, zamotám si hlavu v nejrůznějších teorií a hledáním hlubšího smyslu úplně ve všem a ještě x-krát všechno přehodnotím. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek neuspokojivému finále je to stále komediálna pecka. Žiaľ, vrátili sme sa k neduhu prvej série: nevyrovnanosti v kvalite jednotlivých epizód. Ale stále... Aprílový prvý diel bol brutálny krok od tvorcov, stred série bol našlapaná, komediálne-dramatická pecka, a séria dávala zmysel i ako organický, komplexný celok - takže plné hodnotenie seriálu ostáva. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série tohodle seriálu má ten nejlepší otvírák, jakej jsem kdy u jakýkoliv televize viděl. Naposledy mě takhle položil možná jeden z prvních dílů Lost…? Tak či tak, nejenže Rickshank Rickdemption nasadí laťku velmi, velmi vysoko, zbytek sezóny ji podle mě neshodí, byť jsou v ní pro mě některé spíše nudné díly (hlavně poslední dva). Kabelovku nahradí mnohem smysluplnější Mortyho Mind Blowers, překvapivý záporák první série dostane více prostoru a nechybí ani parodie Avengers (jestli nějaká hláška vystihuje Ricka, není to „Wubba-Lubba…“, ale „Who the Fuck is Noob Noob?“). A člověk samozřejmě nesmí opomenout díl Pickle Rick, který funguje i jako akčňák, i jako další z řady „ano diváku, budeme nadále podkopávat tvá očekávání,“ tentokrát s tím zvratem, že je tu Susan fucking Sarandon a ta nastaví Rickovi zrcadlo, které je vlastně jen takový velmi ostrý střep. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (37)

  • Když Jessica odejde po rande s Mortym, začne si Morty zpívat „Life is a Highway“ od Toma Cochranea. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama