Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já jsem pro mnohé lidi vzor ctnosti a už z obsahu tohoto filmu mi stačí jedna věta: Jake je profesionální sukničkář a záletník:  vím jistě, že ten film nechci vidět a pokud ho někdy uvidím, budu velmi kritický. Nemám rád nevěru. To se o mě všeobecně ví. 

Venys

Venys (hodnocení, recenze)

Děkuji Baltazarovi88 za odkaz na trailer.

Nevíte, prosím, někdo, zda film půjde i do běžných kin? Na webu KVIFF se tváří, že ne, ale třeba jsem jen slepoň a něco jsem přehlédla nebo máte někdo info ze zákulisí... Díky předem za rekci.

Reklama

Reklama