Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Sword Art Online: Extra Edition je jakýmsi shrnutím, co všechno se stalo v první sérii Sword Art Online (2012). Kirito retrospektivně vypráví průběh událostí ve virtuálním světě, zatímco děvčata se společně vydávají dovádět na koupaliště. Mezi skotačením ve vodě vzpomínají na uplynulé roky strávené ve hře. (Tucqa)

Recenze (16)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Srdce nebohého Michala Kolesy by nepochybně nadskočilo nadšením, kdyby zhlédlo tento recap. Mezi přidané scény oproti původnímu seriálu totiž patří zejména scény s ženskými hrdinkami na koupališti (rozuměj, jsou tu plavající ženy), dokonce tu hrdinové na konci plní i jeden quest pod mořskou hladinou. Michal by nepochybně dostal odpovědi na všechny své klasické otázky, jež kladl celebritám na internetovém chatu, a to sice: „Umíte plavat? Jak moc dobře? Kolik uděláte bazénů? Jakým stylem nejčastěji plavete? Jakou nejčastěji plavete rychlostí? Umíte plavat pod vodou bez zacpaného nosu a s otevřenýma očima? Kolik metrů uplavete pod vodou?” – Jde tak o jasný důkaz toho, že dívky ze SAO umí plavat vesměs velmi dobře, a jejich animovaná těla se tak dají považovat za skutečné boží zázraky. Rychlost plavání jednotlivých dívek sice není v rekapitulaci explicitně vyřčena, ovšem jakým stylem nejčastěji plavou, to dokáže kdejaký plavec či aquafetišista poznat. Při animování naštěstí byl použit stativ, jen mě zarazilo, že celý speciál není ošetřen vodotiskem – okamžitě studiu A-1 Pictures ty jejich rozpohybovaný obrázky kradu. Rozhodně tak nejde o zbytečný recap, byť se dá považovat kolesofily jako nezamýšlené ad memoriam Michalu Kolesovi. Nechť Michal plave s plavajícími ženami v pokoji. P.S.: Při psaní tohoto komentáře byl použit stativ. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jak jsem měl "pachuť" těch pár měsíců na SAO, tak po připomenutí se mi opět vrátily pocit, proč že jsem se na to vlastně rád koukal :-) Hodinu zde máme rekap (který mi objasnil pár záhad, ale to spíš proto, že jsem nedával pozor) a v posledních 20 minutách "novou episodu", která nebyla vůbec marná. Nic jsem od toho nečekal a hezky jsem se bavil. Někdy se na SAO opět podívám, i když teď mě drží dosti Log Horizon - ep za ep je to lepší a lepší. 70% ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

SAO je podle mě božské anime. Už teď vím, že pokud chce nějaké anime překonat pocit toho, který mi dalo SAO, tak se bude muset hodně snažit. Jen škoda, že se ubralo na té romantice a přibylo akce. Myslím, že romantika tam chybí hodně. Co se týče Asuny a Kirita, přišlo mi spíš, že se chovají jako kamarádi, ale těžko soudit, počkáme si na druhou sérii. Do té doby - haters gonna die! ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Jedna velká flashback rekapitulace plus jeden nesmyslnej finální quest bez kterého by to asi nešlo.... No a o čem to celé vlastně bylo? Asi o plavání... nevim. Ale moje otázky to přesto nezodpovědělo jako že jich není zrovna málo. Ale to už tak u RPG asi hold bude.... na některé otázky raději nic neřešit. Hlavně když to funguje... ale jak a proč? Možná že druhá řada poodhalí něco víc. I když o tom dost upřímně pochybuji. :) ()

Kicune 

všechny recenze uživatele

Celovečerní shrnutí SAO první série se odehrává jako vzpomínání/vyprávění hlavních i pár vedlejších postav o tom, co se stalo během hraní Sword Art Online a Alfheim Online. V podstatě se jedná o vyplnění času a naladění na druhou sezónu. Bonusem se dá nazvat ne příliš objevný podvodní dungeon a děj (jestli se to dá takhle vůbec nazvat), který ho předchází. Film neurazí ani nepřekvapí a je určen spíše skalním fanouškům série (nejlépe chlapcům/mužům se zálibou ve fanservisu). ()

Milano33 

všechny recenze uživatele

Pre „hardcore“ fanúšikov anime seriálu Sword Art Online je tento špeciál snáď povinnosťou. Veľmi vydarený prírastok do série. Tento anime film síce z hľadiska príbehu neponúkne žiadne objemné veci, ale pokiaľ máte náladu a chuť stráviť s obľúbenými postavami nejaký ten čas navyše, tak sa pri ňom určite skvelo zabavíte - paralelne s tým, ako budete spomínať na predchádzajúcu sériu. Skôr ako plnohodnotným pokračovaním je Sword Art Online: Extra Edition takým príjemným opáčkom, ktoré je najviac ideálne zhliadnuť predtým, než sa pustíte do 2. sezóny. Tento počin si krásne pohráva s naritívom a do hlavnej príbehovej kostry veľmi hravo zakomponoval flashbacky, ktoré odkazujú na kľúčové okamžiky z minulosti. Celé sa to nesie dosť na nostalgickej note, a ak sa oddáte tomuto návalu silných spomienok, tak tomuto náporu zaručene podľahnete. V opačnom prípade sa vám bude táto rekapitulácia zdať dosť repetitívna a s najväčšou pravdepodobnosťou vás sklame. V každom prípade, opakovanie je matka múdrosti. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Tento film mal samozrejme pôsobiť ako upútavka a akýsi "prechodný" diel k druhej sérii SAO, takže neviem, čo od toho poniektorí očakávali :) Samozrejme, že rekapitulácia bude pre tých, ktorí to videli, nudná - ale tí, ktorí seriál dopozerali dávnejšie, sa aspoň rozpomenú na to, o čo tam šlo a ako to prebiehalo. Uvidíme, ako dopadne 2. séria. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkná rekapitulace první série. Na rozdíl od Death Note Relights je zde poměrně dost nového materiálu a staré scény jsou pěkně sestříhané. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Rekapitulace 25 epizod první řady je naprostá zbytečnost, ale už jsem ses tím setkal i v jiných anime. Naví jsou tu jen bazénové scény a podvodní event. Zřejmě to pár chechtáků navíc vydělalo, jinak zklamání. Jako bonus. Sice jsem si to neověřoval, ale toho úchyla Kleina dabuje stejná osoba co Sanjiho z OP. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Prerozprávaná rekapitulácia seriálu, trocha toho fanservisu a bonusová epizóda v jednom. Celkom ma prekvapila stopáž, ale ubehlo to ako voda. ()

arctican 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa vraví Bonusovka ktorá ťa ma hypnúť! Ak ste to pozerali naživo, tak ako ja, a mali ste radi SAO tak ste určite "ledva" dýchali a po skončení ste sa nevedeli dočkať na júl!!! ()

mpet 

všechny recenze uživatele

V podstatě film udělaný z nejlepších scén ze SAO plus jedno dvaceti minutové dobrodružství nakonec. Kdo měl rád SAO a chtěl by si ho zrekapitulovat bude za tento film rád, i když v podstatě nic nového nenabídne. ()

Reklama

Reklama