Reklama

Reklama

Mušiši tokubecu hen: Hihamu kage

(TV film)
  • Japonsko 蟲師 特別編「日蝕む翳」 (více)

Obsahy(1)

Adaptace dvou kapitol mangy, která zachycuje další dobrodružství známého Mushishiho. Ginko se tentokrát dostává do vesnice, která padla za oběť druhu mushi, který blokuje slunce. Najde se ovšem někdo, kdo z této katastrofy těží. (Tucqa)

Recenze (5)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nádherně se drží své předlohy. Není co více dodat. Zasloužené hodnocení za další příběh s Mushishim Ginkem a mysteriózním příběhem v jeho blízkém i vzdáleném okolí :-) 95% ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Trochu delší návštěva kouzelného světa mushi. Moc pěkný příběh, zajímavé postavy, skvělá atmosféra, animace i soundtrack. Velká spokojenost. 9/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitný špeciál porovnateľný s tými najlepšími dielmi z prvej sezóny. Ginko sa ocitne v dedine kde mushi zablokuje slnko a musí tejto dedine pomôcť skôr ako bude neskoro a dedinčanom zomrú plodiny. Veľmi dobre v tomto príbehu sú použité dve sestry, ktoré sú na tom vo vzniknutej situácii presne opačne. Tento diel je veľmi poučný a učí ľudí vážiť si veci, ktoré sú pre nich samozrejmosťou. Rozhodne ma to navnadilo na druhú sezónu Mushishi Zoku Shou. Po tom ako som dopozeral Zoku Shou uznávam Hihamukage ako najlepší diel (aj keď je to špeciál a ten do Zoku Shou nepatrí). ()

mota 

všechny recenze uživatele

Povedene navazani na tajuplna dobrodruzstvi lidoveho lecitele. Vytrvale bloumani po horach a lesich prokladane zenovskymi moudry. ()

Movieaddict 

všechny recenze uživatele

Pokračování Mushishi, na které jsem osobně dychtivě čekal, do puntíku splnilo má očekávání. Nese se ve stejném pomalém, zamyšleném a meditativním tempu, vše je dokonale sladěné a harmonické. Nezklame příběh, animace ani hudba. Jednoduše překrásné, trpělivě a svědomitě zpracované anime, které působí jako balzám na duši. 10/10 od dubna 2014 bude seriál pokračovat druhou sérií s názvem Mushishi: Zoku-Sho. :) takže dobrá zpráva pro všechny fanoušky. ()

Reklama

Reklama