Reklama

Reklama

To nejlepší z Top Gearu: Top 41

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Top 41
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2013, 9x52 min

Obsahy(1)

Richard Hammond provází diváky jednačtyřiceti nejlepšími momenty z uplynulé dekády nejznámějšího motoristického magazínu na světě... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Nezaujímajú ma novinky z motorizmu. Nemám slabosť pre silné motory. Auto beriem čiste vecne a prakticky. Ako dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear" nijak zvlásť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma trio podivných moderátorov (Clarkson, May, Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť." Týmito slovami som okomentoval reláciu "Top Gear" a pridelil jej dve hviezdičky. Pri tomto best off špeciály len zopakujem môj komentár, ale keďže sa jedná o "To najlepšie z Top Gearu", tak prihodím aj jednu hviezdu navyše. *** ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Jako "Top Gear: Greatest Hits" beru, protože si rád připomenu některé šílené kousky, ale spíš se těším na nové díly... ()

vik 

všechny recenze uživatele

Jen opakování již známého. Navíc bych neřekl, že jde vždy o to nejlepší, ale spíš o to nejokázalejší. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všechny díly všech sérií novodobého Top Gearu. Proto pro mne bylo sledování "Toho nejlepšího" trochu zbytečné. Vše jsem již viděl, nic nového jsem se nedozvěděl a hlavně, možná bych oněch Top 41 vybral úplně jiných. Ale pro ty, kdož Top Gear nesledují pravidelně, to může být dobrá pomůcka jak vidět alespoň něco. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pro nepravidelného diváka Top Gearu (jako jsem já - ale už brzy se to změní), celkem obstojná pomoc k tomu, na co se těšit. Richard Hammond provází tím nejlepším z obnovené historie pořadu. Ne vše bych sice považoval za nejlepší, ale skvělé to rozhodně je. Je to okázalé, velkolepé a samozřejmě i ohromně vtipné a já považuji výběr za povedený a zatím nebyl žádný, který by mě vyloženě zklamal (neviděl jsem ještě všechny díly), právě naopak, já byl výběrem nadšen! Někteří o tomto pořadu říkají, že je zbytečný, já ho však považuji za užitečný a podotýkám, že výběr toho nejlepšího je rozhodně dobrý nápad, jen by to těch momentů chtělo mnohem, mnohem víc! 95%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Top Gear je špička, tedy ten britský. Každý díl něčím vyniká a tak asi vybrat to nejlepší nemůže být vůbec nic jednoduchého. Já si to užil. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Jasně, můžeme se bavit, zda je tento díl opravdu nutný a bylo ho třeba... Ale to je jedno - pokud vyberete to nejlepší už z tak nabitého seriálu, tak to prostě nemá chybičku. A výběr je opravdu reprezentativní a stojí za to. Doporučuju jako takovou lahůdku, až budete mít za sebou nadívané alespoň tři čtyři série. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Nejokázalejší díly TG splácané dohromady, bez studiových částí. Pro člověka, kterého chcete nalákat ke sledování Top Gearu je to fajn, zatímco pro ty, co shlédli většinu dílů, to je "jen" příjemné připomenutí starých časů, něco jako Best Of album vaší oblíbené kapely. Tedy pokud máte čerstvě v paměti všechny "studiovky", můžete si tohle s klidem odpustit, nic nového tu neuvidíte, v opačném případě 41-čka rozhodně za zhlédnutí stojí. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu fajn připomenutí zajímavých momentů, nadruhou stranu mi vadí, že je to sestříhané a není to v původní podobě. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Ocenil bych, kdyby si někdo dal tu práci a proložil to nějakým nezveřejněným materiálem, určitě by se v archivech něco našlo. Takhle jde o naprostou zbytečnost a pokud máte TG nakoukaný s českým dabingem, patrně budete hodně rozčarováni. Pochopím nutnost narychlo splácnout něco pro zkrácení čekání na další sérii, ale co vedlo Primu k "znovunadabování" s místy odlišný překladem, to vážně nechápu. ()

hiding 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se edná v podstatě o sestřih z předchozích dílů. Nevidím důvod proč hodnotit hůř než samotný seriál. Třeba pro mě je to super když jsme nevyděl všechny díly. A chápu, že pro stálého fanouška to nebude nic nového, ale i tak může být zajímavé připomenout si top 41 scének za 20 let. Ne? 99%. ()

subic 

všechny recenze uživatele

První sestřihový Top Gear. Ričrd Hemerojd provází sestřihem poskládaným z 41 asi těch top reportáží nebo zkrátka blbin, co blbli. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím, zda opravdu všechny reportáže bych zařadil do Top 41, některé bych asi vypustil a nahradil jinými, ale za celé působení Top Gear je to rozhodně zajímavý přehled a nenudí. Je třeba spravedlivě říci, že i když J. Clarksona moc nemusím a R. H. a J. Maye mám docela rád, společně jim to klape, ladí a i pro naprosté motoristické analfabety, kteří poznají jen škodovku a ferrari, je Top Gear zajímavý, pobaví a každý z nich má neskutečně originální hlášky. P. S. Zaplať pán Bůh, že se moderování ujal R. Hammond. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda jakékoli sestřihy z něčeho co už jsem viděla...A platí to i u mého nejmilovanějšího Top Gearu...Většinu z toho jsem totiž už viděla (což by mi ani tak nevadilo) ale ty studiové scény mi prostě chyběly. Alespoň to zachraňují Hammondovy hlody v přestávkách... ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

41 naj momentov z Top Gearu. No dobre, budeme férový a povieme, že tie Jamesove momentky ništ moc, ale kempovanie, závod s Eurofighterom, demolícia barákov s ľahko upraveným vojenským vybavením a Clarkson narvaný do legendárnej trojkolky z Mr.Beana, to sú momenty pre ktoré stálo za to zostaviť top 41. A Richard Hammond dokazuje, že nielen Jeremy Clarkson je zdatný moderátor. ()

Reklama

Reklama