Reklama

Reklama

To nejlepší z Top Gearu: Top 41

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Top 41
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2013, 9x52 min

Obsahy(1)

Richard Hammond provází diváky jednačtyřiceti nejlepšími momenty z uplynulé dekády nejznámějšího motoristického magazínu na světě... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

laepus 

všechny recenze uživatele

Jasně, můžeme se bavit, zda je tento díl opravdu nutný a bylo ho třeba... Ale to je jedno - pokud vyberete to nejlepší už z tak nabitého seriálu, tak to prostě nemá chybičku. A výběr je opravdu reprezentativní a stojí za to. Doporučuju jako takovou lahůdku, až budete mít za sebou nadívané alespoň tři čtyři série. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Nezaujímajú ma novinky z motorizmu. Nemám slabosť pre silné motory. Auto beriem čiste vecne a prakticky. Ako dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear" nijak zvlásť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma trio podivných moderátorov (Clarkson, May, Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť." Týmito slovami som okomentoval reláciu "Top Gear" a pridelil jej dve hviezdičky. Pri tomto best off špeciály len zopakujem môj komentár, ale keďže sa jedná o "To najlepšie z Top Gearu", tak prihodím aj jednu hviezdu navyše. *** ()

Reklama

hiding 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se edná v podstatě o sestřih z předchozích dílů. Nevidím důvod proč hodnotit hůř než samotný seriál. Třeba pro mě je to super když jsme nevyděl všechny díly. A chápu, že pro stálého fanouška to nebude nic nového, ale i tak může být zajímavé připomenout si top 41 scének za 20 let. Ne? 99%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím, zda opravdu všechny reportáže bych zařadil do Top 41, některé bych asi vypustil a nahradil jinými, ale za celé působení Top Gear je to rozhodně zajímavý přehled a nenudí. Je třeba spravedlivě říci, že i když J. Clarksona moc nemusím a R. H. a J. Maye mám docela rád, společně jim to klape, ladí a i pro naprosté motoristické analfabety, kteří poznají jen škodovku a ferrari, je Top Gear zajímavý, pobaví a každý z nich má neskutečně originální hlášky. P. S. Zaplať pán Bůh, že se moderování ujal R. Hammond. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

41 naj momentov z Top Gearu. No dobre, budeme férový a povieme, že tie Jamesove momentky ništ moc, ale kempovanie, závod s Eurofighterom, demolícia barákov s ľahko upraveným vojenským vybavením a Clarkson narvaný do legendárnej trojkolky z Mr.Beana, to sú momenty pre ktoré stálo za to zostaviť top 41. A Richard Hammond dokazuje, že nielen Jeremy Clarkson je zdatný moderátor. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 8. nejlepším díle, když moderátoři jedou po dráze, zmíní Jeremy Clarkson, že obdivuje "toho prcka"  - Richarda Hammonda - že do toho jde, protože když naposledy vstoupil na dráhu, nedopadlo to dobře. Naráží tak na Richardovu nehodu ze 20. září 2006, kdy se Richard pokoušel překonat rychlostní rekord Velké Británie v dragsteru. To se mu povedlo, ale při třetí jízdě mu explodovala pneumatika a vyletěl z dráhy. S těžkým otřesem mozku byl převezen do nemocnice, kde byl měsíc v kómatu. (Janzic999)

Reklama

Reklama