Reklama

Reklama

Noragami - Aragoto

(série)
Trailer 2

Epizody(13)

Obsahy(1)

V tomto pokračování anime Noragami z roku 2014 se opět setkáváme s trojicí hrdinů: Bohem Yatem, který byl kdysi znám jako obávaný „bůh pohromy" a nyní za drobný finanční obnos pomáhá každému, kdo potřebuje, dále pak jeho pomocníkem jménem Yukine, který se dokáže proměnit ve velmi účinnou zbraň, a dívkou Hiyori, která kdysi chtěla zachránit Yata před tím, aby ho srazilo auto, ale nakonec sama skončila v situaci, kdy její duše nekontrolovaně opouští tělo. V této druhé sérii se do centra dění dostává kromě hlavních hrdinů také „bohyně války" Bishamon, která chová vůči Yatovi zášť, protože v minulosti, když byl ještě bohem pohromy, zabil mnoho jejích pomocníků... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

Angelos 

všechny recenze uživatele

Ani se mi tomu nechce věřit, ale po ne zrovna vydařené první sérii, jsem se rozhodl, že dám šanci té druhé. Chybu jsem rozhodně neudělal. Druhá série tu první hravě překonává, a to ve všech směrech. Konečně jsou pryč ty rádoby vtipné vložky a hlavně epizodické díly, dočkáme se i nějakého vysvětlování, takže to konečně začne dávat trochu smysl. 4* ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktoré anime má o dosť lepšiu druhú sériu ako prvú, ale v tomto prípade to tak je a úplne na sto percent (a to anime Noragami dostalo 4 hviezdy a toto 5). Obrovský posun v kvalite príbehu a vo formovaní postáv a hlavne čo je naozaj podstatné nenudí ani sekundu a príbeh ide naozaj za tým, aby svojich divákov pobavil a nie ťahal za nos. Postavy dostávajú hĺbku nie všetko je čierno biele rozdelené na dobro a zlo, ale skôr je tu svet v ktorom je dobro aj zlo a treba sa s tým zmieriť a postavy nie sú vôbec dobré, alebo zlé robia rozhodnutia, ktoré musia urobiť. Prvá séria bola dobrá, ale oproti tomuto pôsobí ako pilot. ()

Reklama

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série anime Noragami je ještě o dost lepší než ta první a proto začínám uvažovat, že propadnu náboženským choutkám a stanu se Yatoistkou :D because Tonight we honor the hero! A teď vážně. Pokud jste viděli první sérii, tak je druhá naprostou nutností, protože je tak nějak ve všem lepší. Yukine přestává být otravný, všechno klape jak má, poznáváme nové zajímavé postavy, řeší se napínavé zápletky, Hiyori se jako obvykle do všeho plete, Yato je jednoduše boží. Navíc všechny postavy i jejich vztahy zažívají značný vývoj. Opening výborný a ending velmi dobrý. Snad bude třetí série brzy! Btw. OAD k druhé sérii je taky lepší a vtipnější než k první. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem spokojen. Postavy zůstaly stále stejně zajímavé a hlavně nám začaly předvádět to, co mám u postav nejraději - vcelku uvěřitelný vývoj. Příběh se poměrně povedl a jak Bishamon Arc, tak i záchrana boha štěstí Ebisu byly hodně zajímavé. Ukázalo se pár zajímavých věcí a odhalilo se pozadí "temné strany", které mě na jednu stranu nepřekvapilo a na druhou stranu potěšilo. Jinak ještě musím vyzvednout opening, ten se mi také hodně líbil. Noragami Aragoto bylo opravdu velmi příjemným zpestřením této sezóny takže "Tonight we honor the hero!!" a tak tomu těch 5* dám, ale je to na hraně. 8,5/10 ()

kubka4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve všech ohledech o třídu lepší než první série... Pokud se vám líbila, tak si rozhodně nenechte Aragoto ujít, budete nadšeni. Na to, jak jsem neměl rád Yukineho, tak i on prošel výrazným vývojem a je pro mě snesitelnější. Ostatní postavy jsou super, včetně Nory, které mi (věřte nebo ne) bylo místy docela líto. Yato a Hiyori nezklamali, Kufuku pobavila a Bishamon je výborná postava. Jen doufám, že nás čeká pokračování, protože tohle dílko si ho opravdu zaslouží... - 100 % ()

Galerie (203)

Reklama

Reklama