Reklama

Reklama

Bo Burnham: What

(TV film)
USA, 2013

Režie:

Bo Burnham

Scénář:

Christopher Storer

Hrají:

Bo Burnham

VOD (1)

Obsahy(1)

Bo Burnham: What je stand-up amerického komika Bo Burnhama z roku 2013. Stejně jako většina Burnhamovy živé tvorby se show skládá z hudební komedie, rekvizitní komedie, mimiky, černého humoru a převrácení zavedených komediálních klišé. (KGBelik)

Recenze (14)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že ďalšie Boove vystúpenie bude pecka. A ono bolo. Iné, hudobné, trefné. A veľmi veľmi nápadité. Ako keby sa Bill Bailey stretol s Umbilical Brothers a Jimmy Carrom. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je vidět zárodek vynikajícího meta humoru a pro mě příjemný úbytek a zároveň i vyladění nepísničkových částí. Bo stále skvěle rýpe do toho, čemu jsou lidi schopni se smát, co jsou schopni lidé poslouchat nebo třeba v jakého Boha to vlastně věří. Velký upgrade oproti WWW je přítomnost zvukového doprovodu a choreografie na pódiu. To vše s každou další ukázkou nabývalo na komplexnosti a vyvrcholilo v závěrečné písničce. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bo se tentokrát snaží být až příliš originální, nicméně i přesto že pořád dokáže naprosto uzemnit, drtivá většina tohoto speciálu je nijaká omáčka okolo. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bo má několik povedených songů, pár originálních nápadů, ale u jiných Netflix original Stand Up jsem se zasmála mnohem víc. 3* EDIT: Teda. Já si ani nepamatuji, že jsem to někdy před tím viděla. Ale po zkouknutí Inside jsem se vrátila k nějaké starší práci Bo Burnhama... a myslím, že si toho díky Inside vážím mnoho více. Vynikající komik se zajímavými nápady. 4* ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Naspeedovaná hudebně komediální show, kde Bo dává průchod svému komplexnímu, komplikovanému a ztřeštěnému ale zábavnému myšlení. JE to zábava, jeho gagy a vtipy mě baví a když nějaký nesedne, nevadí, v zapětí Bo servíruje kulometnou kadencí další ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Po druhým zhlédnutí jsem zase o krok blíž k udělení plnýho počtu. Bo je mladej, inovativní a od minulýho vystoupení se zase o pěknej kus posunul. Jo, získávat si diváky songy je na hranici hodně lacinýho manipulování (a především "Repeat stuff" mi přijde jako hodně obligatorní vsuvka), přesto to funguje nad míru dobře a je to hravé, "nic není náhoda" a fakticky samostatný hodnocení by si zasloužil ten konec. If Jesus can walk on water, can he swim on land?. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Hodně experimentální, hodně překvapivé. Na ten styl jsem si chvíli zvykal, ale nakonec mě to dost chytlo. Samozřejmě, koukat na to všichni budou kvůli Burnhamovým songům, a těch je tu dost a jsou super. Přesně tak sebereflexivní, chytré a vtipné, jak čekáte. Bomba věc. ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Pár veľmi fajn vtipov a nápadov. ale pretkaných docela prízemným a prvoplánovým humorom. Taký humor mám väčšinou rád, ale tu som asi čakal niečo sofistikovanejšie. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Výborné vystúpenie, ktoré potom o pár rokov vyšperkoval v Make Happy. Niektoré veci (piesne) si doteraz rád pustím na Youtube. ()

SammyboiSK 

všechny recenze uživatele

Z ''celkom dobrého'' Words, Words, Words sa posúvame zasa o niečo ďalej. Tento krát sa Bo nespolieha iba na chytľavé pesničky a čierny humor (aj keď aj toho tu je veľa) ale zapája do svojho vystúpenia aj umelecké prvky (niečo čo ešte len bude dotiahnuté k dokonalosti v nasledujúcom špeciále), čiže už to není iba stand-up ale skôr performance art. Páči sa mi že je tu viac momentov seba-reflexie a že vtipy sú zas o čosi vyspelejšie, ale na plný počet to stále není. Podobne ako aj jeho starší brat, what. má momenty ktoré nezostarli najlepšie a ako to už je pri Burhnamovi zvykom, je to celé veľmi nekonzistentné a kvalita songov/jokeov je nevyvážená. Nenazval by som to ''geniálnym'' ale je to stále obrovský krok dopredu ()

Reklama

Reklama