Reklama

Reklama

Epizody(23)

Obsahy(1)

Yokoi a Seki jsou spolužáky na střední škole. Chodí do stejné třídy a dokonce mají vedle sebe i lavice. Ale zatímco Yokoi se snaží být pilnou studentkou, která v hodinách dává pozor a dělá si poznámky, Seki je trochu jiný kalibr. Místo poznámek a psacích potřeb se mu po lavici válí úplně jiné předměty, které mu mají pomoci zabít nudné hodiny. Ale ať už staví domino, hraje shogi či jinou hru, vždy se vše děje v absolutní tichosti, aniž by byl učiteli i jen spatřen. Namísto toho Yokoi, která se není schopna ubránit při pohledu na lajdáckého Sekiho akustickým projevům, schytává jednu učitelskou výtku za druhou. Co všechno dokáže Seki vymyslet, aby zabil nudné školní hodiny? (EMIA)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Takhlenc jsem se dlouho nenasmál. Člověk by kolikrát neřekl, co dokáže udělat představivost, vynalézavost a škodolibost. To že jsou to krátký díly ani nevadí, protože jinak by to byla nuda. Hlavní mínus ale vidím v animaci, která je slabší (ale ty výrazy jsou dobrý). ()

Reklama

Flatron 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, čo sa týka komediálnej stránky, ale aj napriek kratšej stopáži ma cca pri 13-14 diely začal Seki-kun nudiť a zachránila to len sem-tam nejaká komická neokukaná scénka. A OP bol parádny! :D Silné 2*. ()

Galerie (378)

Reklama

Reklama