Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kazama Kenji chodí na střední školu a spolu se svými dvěma kamarády tvoří partu delikventů, tedy alespoň se o to snaží, protože Kenji je ve skrytu duše dobrák. Jednoho dne zahlédnou na chodbě kouř z ohně v jedné místnosti, který následně uhasí. Zde zjistí, že se jedná o klubovnu Herních vývojářů, který tvoří 4 děvčata. Jenže nejedná se o ledajaká klasická děvčata, ale bandu psychopatů, oproti které je Kenjiho parta mírnými beránky. Tomuto klubu navíc hrozí uzavření kvůli nedostatku členů a tak se pokusí Kenjiho za každou cenu připojit do jejich klubu. Kenji po určité snaze útěku se nakonec slituje a připojí se k nim dobrovolně. A tak začínají jeho nová dobrodružství v prostředí tohoto klubu. (DaweForeman)

(více)

Recenze (3)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Třeskutě vtipný, až to bolí? Takový by seriál zjevně chtěl být, ale není. Kdepak, má bránice zůstala po většinu času úplně v klidu, byť postavy nezřídka hnány do absurdních situací byly a kadence pokusů o vtip na jeden díl se pohybovala ve vysokých číslech. Zásadní příčinu nevtipnosti seriálu D-Frag! vidím v nezajímavě napsaných postavách. Je jich mnoho a divák se o jejich zázemí dozví naprosté minimum, navíc zpravidla nejsou nijak výrazné či zapamatovatelné. Ze jmen dívčích postav si vybavuji jen Roku a Takao, z chlapeckých jen Kendžiho a Atarua. Druhotnou příčinou nevtipnosti je způsob, jakým jsou „vtipy” a „vtipné situace” servírovány. Téměř pokaždé hraje prim řvaní postav, hysterické vyvádění a křečovitě absurdní situace, které ovšem v takové míře výskytu pozbývají opravdového vtipu a divák při jejich sledování zažívá periodicky ten trapný pocit, kdy cítíte, že jste se asi měli zasmát, ale jaksi nevidíte důvod čemu. Hudební doprovod v seriálu mi přišel vesměs průměrný (ovšem písně v openingu i endingu byly fajn a k duchu seriálu se hodily) a návrhy postav se mi příliš nelíbily. Za některé povedené vtipy a opening/ending tedy ve výsledku dávám horší 2*. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Prostě nope. Pokud jsem v ongoingu někde našel chybu, tak je to D-Frag. Nepochybně nejhorší anime co jsem viděl v tomto roce -.-. A co že se mi na tom nelíbí? Inu, anime má být údajně tak vtipné, až by se z toho sledující neměl smíchy udržet na židli. Postavy jsou nezajímavé a každou bychom jistě mohli najít v jiných, daleko zajímavějších anime. Po pár dílech jsem měl chuť to zabalit, ale nakonec jsem se nuceně dodíval. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Kazama se snaží být ultimátním delikventem, jenže poté co pozná děvčata v provizorním herním klubu, tak zjistí pravou podstatu největších delikventů na škole. Aneb začíná spousta vtipných momentů v jeho životě, které jen tak nepobírá. Divák to ovšem ve většině případů také nepobírá. Zpočátku se to zdá velmi vtipné, ale postupně ten humor opadá a končí jako strašná slátanina. Krom snahy o vtipnost tu nevidím žádný jiný pozadí, což z toho dělá příběhově nezajímavou věc. Animace je dobrá a hudební stránka celkem ujde. ()

Reklama

Reklama