Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kobeni je vysokoškolačka, která žije společně se svojí starší sestrou Benio a matkou. Příběh začne tím, že má šestnácté narozeniny a její dědeček jí domluvil, že kluk Hakuya, kterého zná už od dětství, se stane jejím snoubencem. Přestože je to její kamarád už od dětství, ona si na něho vůbec nevzpomíná. Postupem času zjistí, že Hakuya a jeho sestra Mashiro nejsou jen lidé. A také později přijde na to, že Hakuya je více než jen kamarád. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Za běžných okolností by to bylo za 3, animace je pěkná, hudba zajímavá, příběh, no to co z něj bylo, nebo spíš zbylo mi nijak nevadilo, zkrátka koukalo se na to bez problémů, důvod proč ještě jednu * přidám je, že to je ještě ke všemu vtipné a hlavně - byla tam Mashiro... Další zvláštní a podivný charakter co mě dokázal velmi pobavit a příjemně potěšit a když mě něco těší... 7/10 ()

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Dokoukat se to sice dalo, ale... příběh v podstatě o ničem, romantika žádná a vtipný mi to taky moc nepřišlo. Ještě že jsou aspoň Kobeni a Hakuya sympatičtí, jinak bych to nezvládla. Zbytek hlavních postav - uječené a nezajímavé. A to, že v podstatě nevysvětlili, co ve skutečnosti jsou, mě taky nakrklo. Bylo to tam úplně o ničem. Jinak pěkná animace. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Úžasný ending, inač nič výnimočného. To že sa počet lolitiek stále zvyšuje je fajn, Benio je fajn ale inak seriál nemá čo ponúknuť ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto anime více, ale vyšla z toho úplně nezáživná záležitost. Jediný co jsem byl celkem spokojený, byla humorná stránka, ale pořád by se dala zlepšit. Romantika je naprosto zde nudná - celý je to prostě o tom, že Kobeni si uvědomuje, že je nakonec do něho zamilovaná - žádný drama, zvraty, dobrodružství - nic. Navíc ke konci to naprosto odbydou úplně. Dále je tam naprosto nevyužitá ta mysteriózní stránka, kdy sice tam nakousnou, že tam cosi je, ale víc nic. Animace je opravdu pěkná a hudební stránka je zajímavá (spíše taková, že je to střelená hudba, zajímavá na poslechnutí, ale do seznamu tracků by si to člověk nedal). ()

Reklama

Reklama