Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

V hlubinách pekelných bez ustání plápolají plameny spalujícího žáru, jež pohltí všechny duše poskvrněné černí hříchu. Utrpení očišťující někdejší smrtelníky jest jediným způsobem, jak přinést jejich existenci spásu... Pokud na ně ovšem přijde řada, neboť pekelníci věčně nestíhají splňovat své kvóty. Situaci příliš nepomáhá ani vládce podsvětí Jama, kterýžto se více než o fungování pekla raději stará o odpolední šlofík. Naštěstí je zde ještě Hózuki, který dokáže zachovat chladnou hlavu a udržet peklo v chodu. (Sigurdr)

(více)

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemná oddechovka se skvělými postavami, v čele se samotným sadistou Hoozukim, který mě svým neustálým ledovým klidem a nadhledem dostával do kolen ("I have no interest in committing adultery with married women, so I took upon myself to introduce her to someone who does."). Neznalec japonské mytologie asi všechny narážky nepochopí, ale není nutnost je znát a právě naopak se dozvíte spoustu nových věcí. Moc se mi líbila i animace, krásný soundtrack a skvělý opening s endingem. 8/10 ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se ve své domovině těšil velké popularitě, zejména bohužel kvůli vtipům, narážkám a přirovnáním, které nejaponcům většinou nic neřeknou. Nicméně i tak se jedná o zábavné oddechové anime, které nemá žádnou centrální navazující zápletku, ale je vlastně složeno ze samostatně stojících dílů. Příběh se odehrává v pekle, které se dělí na několik distriktů pro různé typy hříšníků, a ty mají na starosti jednotliví zaměstnaní démoni. Hlavní hrdina je sadistický kliďas Hozuki, coby pravá ruka vládce japonské pekelné pobočky, ze kterého se svým působením snaží vytesat zodpovědného a děsivého pekelného krále. Je to vtipné, krásně animované a svým stylem opravdu tradičně japonské. Rozhodně povedené, nicméně já mám radši seriály, které mají nějaký děj a cíl, protože byť se mi tohle anime líbilo, tak po pár měsících vlastně nedokáži říct, co bylo náplní jednotlivých dílů, prostě to ve mne nezanechalo hlubší zářez. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama