Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Nejlepší kamarádky Takayama Haruka a Sonoda Yuu právě nastoupily do prvního ročníku na střední škole Misato, natěšené na to, že spolu stráví další tři báječné roky jejich mladého života. Jenže s příchodem do nové školy je vždy spojeno i poznávání nových lidí. Kolik času budou ještě moci trávit o samotě? Už od prvního dne to vypadá bledě. Špatné rozmístění ve třídě, díky abecednímu zasedacímu pořádku, je jen špičkou ledovce. Proto se obě dívky rozhodnou udělat něco, co by je navždy spojilo a co by jejich vztah udělalo něčím speciálním – políbí se. Jenže skutečně zůstane jen u toho jednoho památečního polibku? Už od začátku je jasné, že je v tom něco víc, než jen pokus o stvrzení přátelství. (EMIA)

(více)

Recenze (6)

yenn

všechny recenze uživatele

Tuto střední školu navštěvují děvčata i chlapci, leč pro seriál existuje prakticky jen první pohlaví. To v žánru slice of life nijak nepřekvapí, stejně jako náplň tvořená dialogy, učením, jedením apod. Méně obvyklé je, že se mezi dívkami začala šířit nakažlivá choroba. Nejprve propukla u Jú a Haruky, které chtěly mít své tajemství, a tak si daly pusinku. Jej, jak jim bylo stydno! Leč našly v tom zalíbení, a byť se občas Jú naoko zdráhá, pusinkují se při každé vhodné příležitosti. Záhy se pusinkováním infikují další dvě spolužačky a situace nabírá na vážnosti. (Jelikož na Nagatině blogu není o Sakura Trick ani zmínka, chlapci jsou proti této chorobě patrně imunní.) Můj dojem ze seriálu se vyvíjel následovně: 1. epizoda: To je tak roztomile pitomoučké. To je tak roztomile pitomé. 2. epizoda: To je tak pitomé. To je tak strašně pitomé! Do určité míry je pitomost vtipná, zde je však již druhou epizodou ona míra výrazně překročena. 3/10 ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Slice of lesbians? Ecchi? No to určitě. Mám z toho jen blbé sny. Seriál o tom, jak se dvě školačky musí furt spolu muckat. Aspoň fanservis byl prvotřídní. 2,5 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No řekl bych že je to zaměřený na obě dvě skupiny diváků - jak na holčiny, tak i na kluky. Aneb další romantická komedie, ale tentokrát ne mezi chlapcem a dívkou, ale dívkami samotnými. Je to taková správná oddechovka, od který člověk nemůže očekávat moc. Problematika spojená s lesbičkama tu je jen minimální, nějaké napětí tu též není a konec vlastně nic neřeší, kdy první díl respektive říká skoro vše. Hlavně jsem se zasmál nad ženskou logikou a taky se jim celkem povedly i ty jednotlivý provokace. Animace je celkem slušná a hudební stránka průměrná. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tento seriál by sa mal v angličtine premenovať na Fan Service: The Series. Nemalo to hlavnú príbehovú linku, iba sa každú epizódu riešili dve náhodné situácie. Postavy nemali žiadny vývoj. Skoro nič sme sa o nikom nedozvedeli a tak ako sme ich videli v prvej epizóde v takom istom stave boli aj v poslednej. Vzťahy postáv boli tiež skoro nulové. Bolo to pár spolužiačok ktoré riešili banálne záležitosti každodenného života a nič čo spolu urobili mi nedalo pocit, že sa majú k sebe bližšie alebo naopak ďalej. A čím bola teda vyplnená stopáž, sa pýtate? Bozkávaním, vzdychaním, nadskakujúcimi prsami a veľmi slabým humorom založenom na trápnych situáciách vzniknutých zo skrývaných emócií a komunikačných nedorozumeniach. Nebolo to nepozerateľné, zvládol som to úplne v pohode, len bez záujmu. Veľmi občasne som sa aj nahlas zasmial, po väčšinu času úsmevné scény, ale bolo to tak neskutočne veľmi prázdne. Aby som spresnil môj postoj, vo svojej podstate mi spomínané prvky vôbec nevadia. Ja sa rád zasmejem keď niekto stratí vršok plaviek a rád si pozriem nejaké romantické bozkávanie, ale na to aby to fungovalo to musí byť zasadené v nejakej zmysluplnej situácií. Tuto sa s bozkávaním narábalo ako so spotrebným tovarom. Haruka začala bozkávať Yuu keď jej chcela utrieť omrvinky z úst, keď ju chcela prebrať z únavy, keď ju chcela ukľudniť v stresovej situácii, keď jej chcela utíšiť hlad, keď chcela aby prestala rozprávať, keď zakopla a pristáli ústami na sebe, keď ju chcela presvedčiť aby niečo urobila, keď ju chcela rozveseliť a kopu ďalších dôvodov. Takže tak, prázdne, plytké, nič som pri tom necítil, jemne zábavné. To mi vychádza na slabé dve hviezdy. ()

MatesCZ 

všechny recenze uživatele

Co se na toto dá říct? Těžko se odhaduje, na kterou skupinu diváků seriál míří; spíše bych řekl, že na dívky. Místy přeslazený, místy komediální, místy až podivný. 60%. ()

Reklama

Reklama