Reklama

Reklama

Nórin

(seriál)
Promo

Epizody(12)

Když se idol Kusakabe Yuka rozhodne opustit svou kariéru v zábavním průmyslu, její největší fanoušek Hata Kousaku je z toho v těžké depresi a jeho spolužáci z Tamo Agriculture High School mají dost práce dostat ho do školy. Jaké je jejich překvapení, když se Kusakabe Yuka (jméno, pod kterým vystupuje) objeví ve třídě jako nová spolužačka Kinoshita Ringo. Kousaku si uvědomí svou jedinečnou šanci seznámit se s dívkou jeho snů a společně s přáteli se s ní snaží sblížit a zjistit, proč je vlastně zrovna tady... (Saila)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

seth82 

všechny recenze uživatele

Škoda. Potenciál to malo hlavne kvôli trochu "inému" deju a prostrediu. Lenže napokon sa z toho vykľula fraška zmiešaná s kabaretom, ako keby scenáristom dochádzal dych. Záver bol totálne blbý, druhú sériu (ktorá predpokladám, že bude), si určite nepozriem. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda strach, druhá o málo lepšia. Potom sa to našťastie nejako dostalo do pozerateľného stavu :-). Zaujímavé je najmä to, že avizovaná zápletka je absolútne nevyužitá a kde by som normálne čakal, že chalan sa bude snažiť o dušu, aby urobil nejaký dojem, tak úplne naopak, snaží sa slečna. A už vôbec nechápem, kde sa vlastne na záver vzala tá dilema. Asi otvorené dvierka pre prípadnú ďalšiu sériu. Ale neviem načo ;-). ()

Reklama

yenn

všechny recenze uživatele

Propagace zemědělského studia v anime pokračuje. Nó-Rin se snaží diváka přesvědčit o tom, že na zemědělce se může seznámit třeba se svou vysněnou idolkou (stačí jí posílat okurky a podobné falické produkty). Máme před sebou další klasickou a klasicky nevyrovnanou středoškolskou komedii. Na jedné straně mnoho křiku a násilí pro nic, na straně druhé absurdní hluboká moudra o kalhotkách či hyperaktivní a hyperveselá paní učitelka se sklony propadat náhle do splínu z neuspokojivého partnerského života. Žel první typ humoru převažuje, není tedy důvod po druhé epizodě pokračovat. 4/10 ()

Galerie (337)

Reklama

Reklama