Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Velká část Tokia se nachází v troskách, přesto ale města nadále tepou životem. Jimon Asuta, šestnáctiletý chlapec připravující se na přijímačky, se rozhodl odejít z domova a žít si svůj vlastní život. Problém ale je, že nemá ani vindru a jeho kreditní karta je zablokovaná. Navíc bylo nastoleno stanné právo, v rámci něhož byl vyhlášen od určité doby i zákaz vycházení. A tak, aniž by to Asuta věděl, se najednou ocitne zcela bez prostředků a sám v prázdných ulicích. Vypadá to ale, že skrývání se před vojenskými hlídkami bude ten nejmenší problém. V jedné z uliček potká dívku jménem Hoshimiya Kate, která vypadá jako ze základní školy a jejímž snem je dobýt a podrobit si svět. Prohlásí, že je vůdkyní tajné společnosti Zvezda a nabídne mu, aby se k ní přidal. Asuta je skeptický, ale protože mu dívka nabídne „speciální" bochánek a on je hladový, bez většího přemýšlení nabídku příjme. To ale ještě netuší, že tohle je teprve začátek něčeho většího, než je jen pouhá dětská hra. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (2)

yenn 

všechny recenze uživatele

Osmiletá Kate Hošimija žije v Udogawě (fiktivní části Tokia) a má jediný sen: ovládnout svět. Ve své organizaci Zvezda shromáždila již několik (převážně) schopných agentů, kteří jí se splněním jejího cíle mají pomoci. Zabránit se mu naopak snaží společenství White Light. Střelená zápletka pro střelené anime, v němž vizuálně i charakterově výrazní členové Zvezdy (bývalý mafián, mafiánova dcera, geniální patnáctiletá ukrajinská vynálezkyně, nesmělá robotka, flákač a nejnověji čtrnáctiletý školák = hlavní hrdina) zažívají rozličná zábavná nápaditá dobrodružství: Bojují s kuřáky, pátrají po pokladech prastaré udogawské civilizace či si vyrazí do lázní, které shodou okolností navštívil i White Light. Nálada je spíše odlehčená, s občasnými nerušícími vážnějšími momenty. Tedy alespoň do deváté epizody. V posledních třech dílech se seriál vzdá téměř všech střelených nápadů, začne se tvářit velice vážně a uchýlí se i k takovým podlostem, jako jsou zdánlivá úmrtí postav. Mrzuté. (7+3)/2 = 5/10 ()

JackStrange 

všechny recenze uživatele

Zajímala by mě cílová skupina, protože na tohle se nemůže seriózně dívat nikdo. Postavy by mohly být zajímavé, ale většinu času zaberou absolutně bezpředmětné konverzace. Rýsuje se sice něco jako příběh, bohužel ve skutečnosti se nic neděje. Shlédnuto 6 epizod. EDIT: Po zhlédnutí poslední epizody, zbytek jsem přeskočil, předpokládám že mělo jít o něco jako večerníček. No, konec je stejně klišovitý, neoriginální a nudný jako prvních 6 epizod. Od tohohle radši ruce pryč. ()

Reklama

Galerie (61)

Reklama

Reklama