Reklama

Reklama

Wizard Barristers: Benmaši Cecil

(seriál)
  • Japonsko Wizard Barristers: Benmashi Cecil (více)
Trailer 3
Japonsko, 2014, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Scénář:

Mičiko Itó

Kamera:

Naojuki Wada

Hrají:

Rui Tanabe, Džun'iči Suwabe, Norio Wakamoto, Rumi Ókubo, Wataru Takagi, Iemasa Kajumi, Ajana Taketacu, Čafúrin, Masahito Jabe, Marina Inoue, Naomi Ózora (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (3)

yenn

všechny recenze uživatele

Zločiny páchané pomocí magie si v Japonsku vyžádaly zřízení zvláštního, magického soudu. Obžalovaní jsou zde zastupování specializovanými advokáty, kteří se mají co otáčet, neboť soudce, zdá se, zná jen dva rozsudky: zproštění obžaloby a trest smrti. Právě advokátka je hlavní hrdinkou seriálu, a tak se jistě těšíte, kterak za pomoci znalosti právních norem, důvtipu a přesvědčivého vystupování vyseká každého nevinného ze sebevětší šlamastyky. I vy pošetilci! Všichni přeci vědí, že advokát potřebuje především velkého CGI robota, který bude podstupovat tuctové souboje! A všichni vědí, že spolupracovníci v advokátní kanceláři musí být především otravní! A po dvou epizodách také všichni vědí, že Jasuomi Umecu měl raději zůstat u akčního porna. 3/10 ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se na to kouknout? Neexistuje důvod. Nepřijdu opravdu na žádný. Ani "Je to tak špatné, že se na to musíte podívat". Prostě je to tak nudné. TAK NUDNÉ. Na druhou stranu: zápory: Postavy, příběh, moe, postava MOYOYON. Hlavní hrdinka o sobě mluví v třetí osobě. Naprostá nelogičnost. Hrozné žabí, kuřecí a další stvoření. Úplně šílenej příběh. Animace. Magie. Roboti. Už jsem zmiňoval ten příběh? Nelogičnost nebo postavy? Za jednu jedinou dobrou černovlasou postavu 5% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jiného, ale to je problém můj a ne seriálu. Podle mě je to klasický zjednodušený právnický seriál, ale zde okořeněný o magii a tím pádem v každém díle je alespoň nějaká ta akce. Já ale takový typ seriálu nesleduji, ale nechápu místní rozhořčené komentáře, že seriál stojí za piču, protože to tak není. Myslím že diváky si to určitě najde, ale jak už jsem psal nejsem cílová skupina diváka, takže končím po 3 dílu. Animace klasická, postavy mi přijdou dobré a příběh je vždy rozdělen po jednotlivých případech Hodnocení: 42/100. ()

Reklama

Reklama