Reklama

Reklama

Barbie Perlová princezna

  • USA Barbie: The Pearl Princess
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho dne Lumina a její nejlepší přítel, růžový mořský koník Kuda, vyplouvají na dobrodružnou plavbu do majestátního mořského království, aby tu Lumina využila svých schopností a pomohla přátelům s přípravou královského plesu. A právě tady zjistí, že jí kouzelné perly nejen pomohou uskutečnit její sen, ale jsou také klíčem k záchraně celého království. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (6)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Další z příběhů o panence Barbie. Asi nejvíce mám ráda příběhy mořských panen nebo jako víly. Příběh jednoduchý, oddechový, nenáročný s dobrým koncem. Jen tak dál a pokud bude někdy ještě nějaký další, ráda se na něj podívám. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Sice je to pro malé děti, ale ráda se vracím aspon v pohádkách pro malé diváky zpátky. Velmi pěkná animace, ale to se dá čekat, v poslední době je animace čím dál víc hezčí, než jak tomu bylo dříve, ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť jedno z ďalších Barbie fantasy predstavení, ktoré ma veľmi nebavilo, a aj napriek tomu, že to opäť bolo milé, farebné a miestami aj poučné, už to tu bolo omieľané viackrát bez nejakého unikátneho deja alebo niečoho nového. Takže u mňa to neprešlo a nudil som sa. 45 % ()

Reklama

Reklama