Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naomi (Victoria Justice) a Ely (Pierson Fode) sú priatelia, ktorí sa zbožňovali navzájom po celý život, hoci Ely nie je práve na dievčatá. Žijú si svoje spontánne životy, do rozhovorov vsúvajú texty piesní a vytvárajú tzv. "No Kiss List": zoznam chlapcov, ktorých nesmú pobozkať. Rodinné vzťahy a Naomin priateľ, ktorý sa páči aj Elymu, to však môžu ľahko zmeniť. (stow)

(více)

Recenze (6)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Jako mělo to světlý momenty a Pierson Fode je rozhodně eye candy, ale celkově z toho stříkalo klišé na klišé a místy jsem dost trpěl. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Hipsteřina! Ona je bláznivá dcera rozvedených rodičů, on je její gay soused a syn dvou leseb (to jako že je homosexualita dědičná?). Žijí v New Yorku v alternativní čtvrti plné sekáčů, obchodů s cupcakes (organickými, samozřejmě!) a všechno je jako z kytarové písničky od nějaké garážové kapely, kterou ještě nikdo neobjevil. Jenže pak on políbí jejího přítele a všechno je rázem vzhůru nohama. Ten námět je podle mě geniální, ale provedení značně slabé - v anotaci je např. uvedeno, že Naomin přítel se líbí i Elymu, ale v samotném filmu nic takového není ani naznačeno, natož nějak přímo zobrazeno. Žádné jiskření, žádné pochyby, žádné dilema - kamarádka vs láska. Prostě se políbí (celkem nečekaně, musím podotknout, protože chemie mezi herci prakticky žádná nebyla, nebyl na ni prostor) a je to. Film od tohoto ústředního motivu naprosto zbytečně sleduje vztah Naomi a dveřníka, místo toho, aby důkladněji rozebral to, co slibuje. Stejně tak ten "No Kiss List" má pouze štěk na začátku filmu a pak už není ani zmíněn. Celé to působí dojmem nedodělanosti, jako by scenárista režisérovi mailem omylem poslal první nepropracovanou verzi scénáře a režisér si toho nevšiml. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Skrobena slatanina s izernym obsazenim a hereckymy vykony. Skoda toho prostredi, to je spravne sileny, dalo by se z toho vytriskat mnohem vic. ()

katherine7 

všechny recenze uživatele

Takovej ten pocit, když vás podvádí váš nejlepší kamarád (gay) s vaším přítelem (nejdříve hetero), tak ten naštěstí neznám. Naomi a Ely jsou nejlepší kamarádi už od malička, bydlí vedle sebe a tráví spolu snad celé dny. Jsou spřízněné duše a mají sešit, do kterého si zapisují jména kluků, které nikdy ani jeden z nich nepolíbí. Osobně si myslím, že z toho příběhu se dalo vyždímat mnohem více. Když to shrnu tak to bylo docela fádní a nezáživný filmový zážitek. S přivřenýma očima.. za mě 2*. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru jsem si myslela, že to bude další hollywoodská teenage kravina, ale nakonec se mi ten námět docela líbil, ale jak tady už někdo psal je to "hipsteřina" a film na nás působí jak z videoklipu. Všichni ctějí rázem žít v New Yorku, který je plný kavárniček, karaoke barů, sekáčů a garážové muziky. Ten námět je opravdu dobrý a žádný podobný jsem nikde neviděla. Některé scény jsou dobré a jiné zase úplně zbytečné. Celkově ten film asi mohu doporučit, protože je to něco jiného. ()

Reklama

Reklama